Και ποιος δεν έπαιζε με την Barbie και τον Ken; Ένα ζευγάρι αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα ξοδεύοντας  £ 200.000 σε πλαστικές επεμβάσεις ώστε να καταφέρουν να μοιάζουν στα ινδάλματα τους, τη Barbie και τον Ken.

1

Η Anastasia  Reskoss και ο  Quentin Dehar, παραδέχονται την εμμονή που είχαν με τις κούκλες από πολύ μικρή ηλικία και έγινε ζευγάρι το 2013. Το ζευγάρι έχει προχωρήσει σε περισσότερες από 15 χειρουργικές επεμβάσεις οι οποίες πληρώνονται κυρίως από τους γονείς τους. Το ζευγάρι μάλιστα σκέφτεται να αλλάξει μέχρι και τα ονόματα τους σε Doll και Ken αντίστοιχα.  Η Anastasia είπε χαρακτηριστικά πως θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με τον σύντροφο της μεταμορφωμένοι στις κούκλες που τόσο πολύ αγαπούν.

4

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2013 σε ένα πάρτι όπου γινόταν σε ένα σκάφος στο Saint Tropez και σύντομα συνειδητοποίησε πόσο πολύ αγαπούσε τις πλαστικές κούκλες. Η Anastasia επιπλέον αναφέρει πως κοιτάζοντας τον Quentin στα μάτια για πρώτη φορά ήξερε ότι είχε βρει τον έρωτα της ζωής της. Ο Quentin από την άλλη αναφέρει πως οι γονείς τους τους αποκαλούν Barbie και Ken και ότι η Anastasia για εκείνον είναι η αδελφή ψυχή του.

Το ζευγάρι σκέφτεται να συνεχίσει τις επεμβάσεις όπως να αρχίσει να αγοράζει και αντικείμενα που να θυμίζουν τη ζωή της Barbie και του Ken και ξεκινώντας από αυτό ήδη η Anastasia έχει στη κατοχή της πάνω από 100 κούκλες Barbie.