Σήμερα δε θα σου πούμε συμβουλές για σεξ, αλλά για τα χειρότερα sex tips που ακούσαμε γύρω από το σεξ. Ξέρουμε ότι δεν πρόκειται ποτέ να τα έκανες ή τουλάχιστον έτσι ελπίζουμε. Για να μη φύγει λοιπόν τρέχοντας με τα εσώρουχα και μόνο, προσπάθησε να αποφύγεις τα εξής:

1. Δάγκωσε το δείχτη του δυνατά ενώ είστε σε doggie style.Γιατί; Επειδή είστε σε doggie style να σου βγουν σκυλίσια ένστικτα; Μπορείς να γαβγίσεις κιόλας αν θες.

2. Δέσε τα χέρια του πίσω χρησιμοποιώντας το σουτιέν σου και στη συνέχεια διέταξε τον να σου γλείψει τις ρώγες αφού πρώτα έχεις τοποθετήσει κάποιο topping πάνω. Και καλά να βάλεις σαντιγί μπορεί και να φανεί λίγο σέξι. Αλλά αν είναι να απλώσεις φυστικοβούτυρο μάλλον δεν θα το βρει τόσο ωραίο σαν ιδέα. 

3.Πίεσε ένα πιρούνι σταθερά σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος αλλά κυρίως στους μηρούς του.  Γιατί; Πόσο σέξι είναι αυτό; Και βασικά γιατί είναι σέξι;

4. Δέστε μια μεταξένια γραβάτα γύρω από το πέος του και στη συνέχεια ανεβοκατεβάστε τη. Και αν δεν έχεις μεταξωτή γραβάτα μπορείς να πας σε ένα μαγαζί με ανδρικά ρούχα και να ζητήσεις μια, μπορείς να πεις και τον λόγο, θα τον βρουν αρκετά ενδιαφέρον. 

5. Χρησιμοποίησε το πίσω μέρος της βούρτσας μόλις έχει βγει από το ντους για να χτυπήσεις τους μηρούς του. Το βρεγμένο δέρμα είναι πιο ευαίσθητο. Για να διεγερθεί ακόμα περισσότερο μπορείς να σηκωθείς πιο νωρίς το πρωί να φορέσεις μια πετσέτα στο κεφάλι σου, να σφίξεις καλά στα χέρια σου και να τον ξυπνήσεις ενώ βγάζεις κραυγές πολέμου. 

6. Παίξτε ένα κουιζ όπου θα τον ρωτάς ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία, το λουλούδι κτλ. Αν απαντήσει σωστά σε κάθε ερώτηση κερδίζει 10 δευτερόλεπτα στοματικού σεξ. Αν απαντήσει λάθος μπορείς να του ρίξεις λίγο αναμμένο κερί. Να τον τιμωρήσεις ή να τον ανάψεις θέλεις είπαμε; 

7. Ενώ είστε έξω για δείπνο κάντε του μασάζ πάνω από το παντελόνι του. Όχι μη το κάνεις!Αλήθεια! Πρώτα από όλα θα σου πω το πιο απλό, υπάρχει περίπτωση να σας βλέπουν και ναι το πιθανότερο είναι να σας βλέπουν. Μπορείς να το κάνεις στο αυτοκίνητο ας πούμε αλλά ποτέ σε εστιατόριο. 

 

Ετικέτες: ,