Αγάπη.

Στη Wikipedia δίνεται ο ορισμός του συναισθήματος της έντονης στοργής και της προσωπικής αφοσίωσης. Ο Παόλο Κοέλιο αναφέρει στον Αλχημιστή «Κάποιος αγαπιέται, επειδή αγαπιέται. Δεν χρειάζεται συγκεκριμένος λόγος για να αγαπάς». Η Μέριλιν Μονρόε είχε περιγράψει τον τέλειο εραστή ως τον άντρα που θα σε αναστατώσει φιλώντας σε στο μέτωπο, ή που θα χαμογελάσει κοιτώντας σε, ή που απλώς θα σε παρατηρεί στο χώρο, και ο Νότης Σφακιανάκης είχε τραγουδήσει «Αγάπη, τι δύσκολο πράγμα…»

Όσοι ορισμοί κι αν δοθούν, όσες δηλώσεις κι αν γίνουν, όσα αποφθέγματα κι αν αναζητήσουμε, η ουσία είναι μία: Τι θα ήταν η ζωή δίχως την αγάπη;

Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα του Agapimono.gr. Ενός site που περιλαμβάνει τα πάντα γύρω από την πιο σημαντική αξία της ζωής μας την Αγάπη: Φλερτ, Έρωτας, Πάθος, Σεξ, Χωρισμός αλλά και Αληθινές Ιστορίες Αγάπης, Μυθικοί Έρωτες που φέρουν κάτι από τη χρυσόσκονη της showbiz, συμβουλές styling και ομορφιάς για εραστές, συνταγές για ενίσχυση της λίμπιντο ή comfort foods του χωρισμού, και γαμήλια θέματα για όσους τολμούν την υπέρτατη δήλωση αγάπης.
…γιατί στο τέλος μένει ΜΟΝΟ η ΑΓΑΠΗ #agapimono