Λογική, ευαισθησία, ασφάλεια, εκτίμηση και σεβασμός. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μία σχέση προκειμένου να είναι υγιής και να σε κάνει να χαμογελάς.

Εσύ χαμογελάς; Όταν κοιτάζεις το σύντροφό σου ή τη γυναίκα των ονείρων σου τι νιώθεις; Μπορείς να πεις με σιγουριά πως όλα είναι σε καλό δρόμο και στο τέλος της ημέρας αισθάνεσαι εντάξει, νιώθεις την καρδιά σου να χτυπά δυνατά για το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου;

Οι σχέσεις είναι δύσκολη υπόθεση και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου κάποιες αλήθειες που θα σε κάνουν να δεις τη μεγάλη εικόνα και να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή….Με αγάπη!

  1. Οι σχέσεις δεν σε κάνουν 100% ευτυχισμένο/η

Αν είσαι μίζερος και κακόκεφος όλη την ημέρα δεν πρόκειται να σε σώσει ο έρωτας, η σχέση δεν είναι χάπι. Πρέπει- πρωτίστως- να γίνεις καλά εκ των έσω για να μπορέσεις να διαχειριστείς την ζωή σου γενικώς και με την αγάπη σου ειδικώς.

  1. Δεν θα αλλάξεις ποτέ το σύντροφό σου

Όλα όσα είναι ένας άντρας ή μια γυναίκα δεν πρόκειται να αλλάξουν από εσένα. Αυτός θα πάρει την απόφαση- αν την πάρει-να κάνει τη μεγάλη αλλαγή. Οι αληθινές επαναστάσεις της ψυχής είναι προσωπική υπόθεση. Εσύ απλώς βοηθάς. Δεν σου ανήκει.

  1. Όλα και όλοι είναι «εργασία σε εξέλιξη»

Οι άνθρωποι και τα γεγονότα αλλάζουν διαρκώς. Εσύ αλλάζεις;

  1. Η αλήθεια σου δεν είναι πάντοτε η αλήθεια όλων

Πρέπει να μάθεις να σέβεσαι τα λόγια και τις απόψεις των άλλων. Δε μπορείς να τσακώνεσαι διαρκώς για το παραμικρό και το πιο ασήμαντο. Αυτό που πιστεύεις είναι δική σου υπόθεση. Δεν το επιβάλλεις και δεν τσαντίζεσαι και σπας το σπίτι αν δεν καταφέρει ο άλλος να υποκύψει στις απόψεις σου.

  1. Δώσε σημασία στα σημαντικά και τα καλά

Για να αλλάξει κάτι κακό πρέπει να εστιάσουμε στα καλά και τα ευχάριστα. Στα προτερήματα που θα βοηθήσουμε να ανθίσουν. Ξόδεψε χρόνο για τα σημαντικά και όχι σε μικρούς καθημερινούς μπελάδες. Μπορεί να ξεχνάει γενέθλια αλλά όταν υπάρχει ανάγκη είναι στην πρώτη γραμμή. Επίσης έχει λύσεις για όλα τα προβλήματα.

  1. Ξέχασε όλα όσα συνέβησαν

Χρειάζεται χώρος και χρόνος για να μεγαλώσουμε και να βελτιωθούμε. Το να θυμίζουμε στον άλλον όλα όσα άσχημα ή χαζά έχει κάνει «κάποτε» δεν βοηθάει ιδιαιτέρως. Πάψε να γκρινιάζεις και ζήσε αυτό που συμβαίνει τώρα! The person

  1. Μην περιμένεις να σε «ολοκληρώσει»

Το «άλλο μισό» δεν υπάρχει. Μπορεί να ταιριάζετε, να έχετε όλα τα καλά του κόσμου αλλά μην περιμένεις την ολοκλήρωση. Αυτή έρχεται μόνο όταν είσαι εσύ 100% καλά με τον εαυτό σου.

  1. Δώσε αυτό που θέλεις να σου δώσουν

Σεβασμό, αγάπη, κατανόηση, καλό sex. Ό,τι θέλεις αυτό θέλει. ΔΩΣΕ!

  1. Μην εγκαταλείπεις

ΠΟΤΕ!

Ετικέτες: ,