Τον αγαπάς και σε αγαπάει. Και φοβάσαι πως κάποια στιγμή απλά θα σταματήσει; Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν πως ο καλός σου ήρθε για να μείνει και δεν θα σε αφήσει ποτέ!

Το «για πάντα» είναι μεγάλη κουβέντα. Ταιριάζει σε λίγους έρωτες, σε λίγες αγάπες και κατακτιέται μόνο από λίγους ανθρώπους. Θέλει δουλειά και κόπο το «για πάντα». Θέλει αφοσίωση, θέλει κατανόηση και συγχώρεση. Πάνω από όλα θέλει πάθος! Συνέχεια. Μέρα και νύχτα.
Πως μπορείς όμως να είσαι σίγουρη πως όσο και αν εσύ τον αγαπάς και προσπαθείς, νιώθει και εκείνος το ίδιο; Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν πως ένας άντρας πολύ δύσκολα θα σε αφήσει να του φύγεις.

1 Είναι απόλυτα δοσμένος σε εσένα και τη σχέση σας
Το να είσαι η προτεραιότητα του στέλνει από μόνο του το μήνυμα πως εσύ είσαι η κεντρική ιδέα της ζωής του. Ένας άντρας, όχι απλά δεσμευμένος, αλλά δοσμένος δύσκολα αφήνει κάτι σταθερό για να φύγει.

2 Δεν αποφεύγει τα προβλήματα
Είστε μαζί στα εύκολα, όπως είναι λογικό. Τι γίνεται όμως όταν καταιγίδες πλησιάζουν; Ένας άντρας που μένει δίπλα σου ακόμα και στα κάτω σου, στις δυσκολίες σου ή ακόμα και στις δικές σας προσπαθώντας να βρει λύσεις, είναι ένας άντρας που σε θέλει στη ζωή του. Και δεν φοβάται να αντιμετωπίσει ακόμα και τα άσχημα αν είστε μαζί.

3 Δίνει σημασία στα μικρά πράγματα
Ναι, δεν είναι μόνο δικό μας προσόν αυτό. Από το να σου φέρει τον αγαπημένο σου καφέ που του είχες πει και θυμόταν, από το να σου φέρει και έναν άλλον που είναι σίγουρος πως θα σου αρέσει, κάποιος που δίνει σημασία στις λεπτομέρειες της καθημερινότητας είναι και κάποιος που μπορεί να τις εκτιμήσει καλύτερο από τον καθένα.

4 Θέλει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου
Σε υποστηρίζει αν θέλεις να επιστρέψεις ξανά στο πανεπιστήμιο. Αν θέλεις να ανέβεις τον Όλυμπο ή αν απλά έχεις ανάγκη να λιώσεις στον καναπέ. Ο άνθρωπος που σε λατρεύει ξέρει πως οι αποφάσεις της ζωής σου είναι δικές σου και προσπαθεί να σε υποστηρίζει σε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Αυτό του είναι αρκετό!

5 Τα προβλήματα σου, γίνονται δικά του
Αν σε δει μια μέρα χάλια θα σε ρωτήσει τι έχεις και θα προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αυτό θα κάνει κάποιος που θέλει να είναι μαζί σου. Κάποιος όμως που θέλει να μείνει μαζί σου θα σε ρωτήσει ξανά αν το πρόβλημα λύθηκε, θα ζητήσει να αναμειχθεί, θα σου προτείνει συμβουλές και θα στεναχωρηθεί αν τελικά τίποτα δεν αποδώσει.

6 Συγχωρεί
Τίποτα πιο μεστό, κατανοητό και απαραίτητο. Ένας άντρας που βλέπει τα λάθη σου και τα συγχωρεί είναι ένας άντρας ώριμος που ξέρει τι και ποιά θέλει. Με τον ίδιο τρόπο φυσικά συγχωρείς και εσύ τα δικά του και κάθε σας καβγάς καταλήγει σε παθιασμένο σεξ. Ναι, με τα πολλά, το «για πάντα» σας ανήκει μαναράκια!

Ετικέτες: