Δεν υπάρχει ξεκάθαρο μονοπάτι ή μυστική συνταγή για να βρεις την αληθινή αγάπη. Τα ραντεβού σήμερα είναι πιο περίπλοκα από ποτέ. Για να βρεις την αγάπη αυτές τις ημέρες θα πρέπει να έχεις μια σταθερή διαδικασία σκέψης αλλά και προσέγγισης για τα ραντεβού απλώς θα πρέπει να ξεκινήσεις με τους παρακάτω κανόνες.

1.Θέσε σαφείς προσδοκίες. Είτε θέλεις να χρησιμοποιήσεις online dating site ή app ή ακόμα και αν ακολουθήσεις το μονοπάτι της κλασσικής μεθόδου θα πρέπει πρώτα να καθορίσεις τις προσδοκίες σου. Ανεξάρτητα από το που ή το πως θα συναντήσεις κάποιον θα πρέπει να ξέρεις πως το να γνωρίσεις κάποιον χρειάζεται αρκετό χρόνο.

2. Μάθε τι πραγματικά θέλεις. Ψάχνεις για κάτι απλό ή κάτι περισσότερο. Σε γενικές γραμμές η σωματική έλξη αλλά και η ερωτική τρέλα μπορεί να σε μπερδέψει και να νομίζεις ότι βρήκες το άλλο σου μισό. Όταν δύο άνθρωποι θέλουν μια περιστασιακή περιπέτεια ή μια μακροχρόνια σχέση και είναι στο ίδιο μήκος κύματος τότε το πρόβλημα έχει λυθεί. Αυτό όμως που θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις είναι τι πραγματικά θέλεις εσύ και να το δείξεις με τον τρόπο σου και σε εκείνον.

3. Να ξέρεις πως είσαι όμορφη. Σταμάτα αυτό που κάνεις κοιτώντας στον καθρέπτη και λέγοντας με παράπονο ότι δεν σου αρέσει το ένα ή το άλλο στο σώμα σου ή το πρόσωπο σου. Απλά σταμάτα! Κανένας άνθρωπος δεν γεννήθηκε χωρίς ατέλειες. Είσαι όμορφη ακριβώς για αυτό που είσαι, όπως και εκείνος αντίστοιχα. Μη νοιάζεσαι για τίποτα λοιπόν, σε εκείνον θα μοιάζεις η πιο όμορφη του κόσμου.

4. Μη φοβάσαι να μείνεις single. Όταν ξεκινάς με τη φράση “θέλω να βρω σχέση….” τότε είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις καθώς υιοθετείς μια συμπεριφορά η οποία φωνάζει από μακριά ότι αυτό είναι που θέλεις. Δεν είναι άσχημο να γνωρίζεις τι θες, απλώς θα πρέπει να το δείξεις με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί έξυπνος. Πάρε τον χρόνο σου στο ραντεβού ώστε να τον γνωρίσεις και να ξέρεις πως αν δεν μπορείς να βρεις την ευτυχία μόνη σου τότε δεν θα αισθάνεσαι ευτυχισμένη ούτε στη σχέση.

5. Κάνε πράγματα που σου αρέσουν. Ναι, είναι αρκετά διασκεδαστικό να γνωρίζεις νέους ανθρώπους. Το ότι θα τον γνωρίσεις όμως μόνο μέσα στο μπαρ ή το κλαμπ όπου συχνάζεις δεν είναι και απαραίτητο. Οι φίλοι αλλά και οι συνάδελφοι σας μπορεί να είναι ένας μεγάλος κύκλος από τον οποίο μπορείς να βρεις κάποιον που να σου αρέσει. Επιπλέον μπορείς να βρεις κάποιον αν ξεκινήσεις κάποια μαθήματα μαγειρικής ή χορού.