Ο πραγματικός έρωτας είναι αυτός που κρατάει για πάντα. Δεν σημαίνει ωστόσο απαραίτητα πως δυο άνθρωποι θα είναι μαζί. Υπάρχουν ωστόσο μερικά σημάδια που μαρτυρούν πως όχι μόνο είναι ερωτευμένος ο άλλος με σένα, αλλά και πως θα είναι κοντά σου για πάντα!

Είναι μαζί σου καιρό

Αν είστε μαζί καιρό, τότε διαρκώς μειώνονται οι πιθανότητες χωρισμού. ΟΚ, τα πρώτα επτά χρόνια είναι τα δύσκολα, αλλά αν τα ξεπεράσετε τότε δεν χωρίζετε. Και αν ένας άνθρωπος σε ανέχεται για τόσα χρόνια, θα είναι μαζί σου…

Σε σέβεται

Αν δεν υπάρχει σεβασμός σε μια σχέση, τότε δεν πάει πουθενά. Και ο σεβασμός κερδίζεται. Αν λοιπόν τον έχεις κερδίσει (και μπράβο σου) ο άλλος δεν θα φύγει από κοντά σου. Γιατί πάντα πρώτα έρχεται ο σεβασμός και μετά όλα τα άλλα…

Είσαι μέρος του κοινωνικού της/του κύκλου

Αν δεν σε γουστάρει βρε ο άλλος σε γνωρίζει στους γύρω του; Όχι! Ίσα-ίσα που αν σε γνωρίζει σε φίλους, γνωστούς και συγγενείς είναι σίγουρος για εσάς και θα κάνει τα πάντα να παραμείνει έτσι η κατάσταση.

Συζητάει για τα αισθήματά του/της

Ο άνθρωπος που μιλάει για τα αισθήματά του είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύεται τον άλλον και δεν φοβάται να μοιραστεί μαζί του όσα νιώθει και σκέφτεται. Πολλοί τρομάζουν να κάνουν μια τέτοια κίνηση, ωστόσο η τόλμη που δείχνει το έτερον σου ήμισυ σημαίνει πως σε βλέπει κοντά του για πάντα.

Λέει πάντα την αλήθεια

Δυσάρεστη ή ευχάριστη δεν θα την κρύψει. Θα πει τα πράγματα με το όνομά τους ακόμη και αν πονέσεις. Γιατί η ειλικρίνεια είναι αυτή που κάνει την διαφορά στις σχέσεις.

Βλέπει στο μέλλον

Αν δεν ήθελε να είστε μαζί για πάντα (βαριά λέξη) τότε δεν θα έκανε σχέδια και πλάνα για εσάς τους δυο. Αν μιλάει για το μέλλον, τότε προφανώς και το βλέπει μαζί σου και για αυτό το μοιράζεται!

Ετικέτες: ,