Βγαίνεις με κάποιον, όλα πηγαίνουν πολύ καλά, εσύ νιώθεις πιο ερωτευμένη από ποτέ και κάπου εκεί ξεκινούν οι ανασφάλειες. Νιώθει το ίδιο; Σε θέλει όπως εσύ;

Εκτός ότι είναι πολύ νωρίς για να ξέρεις τι νιώθει ο άλλος για σένα, σκέψου την θετική πλευρά των πραγμάτων. Βρίσκεστε στο αρχικό στάδιο, που επί του πρακτέως αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κάπως προσεχτική σε ό,τι λες και κάνεις, αλλά και με τον χαρακτήρα σου να τον κάνεις να σε ερωτευτεί πιο γρήγορα απ΄όσο νομίζεις.

Χρειάζεται καλή επικοινωνία, σεβασμός και σίγουρα ειλικρίνεια μεταξύ σας, για να μπορέσει να πιστέψει σε σένα όσο εσύ εκείνον. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να έχεις σίγουρα αποτελέσματα:

1. Να του λες ό,τι νιώθεις. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απ’το να λες τί αισθάνεσαι όταν είναι αληθινά όσα λες. Φαίνεται στο βλέμμα σου, στις αντιδράσεις σου και φυσικά στις πράξεις. Τον θες όσο τίποτα, γι’αυτό δεν υπάρχει λόγος να το κρατάς μέσα σου. Θα νιώσετε και οι δύο όμορφα.

sn6azK1iLxQ1a

2. Η ειλικρίνεια είναι σημαντική. Να θυμάσαι ένα πράγμα. Όλα τα ψέμματα βγαίνουν κάποια στιγμή στην επιφάνεια και αυτό είναι κανόνας. Είτε αργά, είτε γρήγορα όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις πράξεις μας. Γι’αυτό, αν από την αρχή ακολουθείς αυτό τον δρόμο, τότε πάρε την στροφή που βλέπεις μπροστά σου και άσε τα ψέματα στην άκρη.

3. Η γλώσσα του σώματος τα λέει όλα. Δεν υπάρχει πιο πειστική επικοινωνία από την γλώσσα του σώματος. Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από λέξεις, απλά μιλάει χωρίς δισταγμούς. Αν δεν είσαι καλή με τις λέξεις, τότε αγκαλιάσε τον, άγγιξε τον και δείξε πόσο ερωτευμένη είσαι μαζί του.

4. Πρόσεχε τι σου λέει. Μην κλείνεις τα αυτιά σου σε αυτά που σου λέει. Άκουσε τον, πριν κάνεις τα παράπονα σου. Αν δηλαδή τον δεις να μιλάει με δύο κοπέλες, τότε μην αρχίσεις αμέσως να γκρινιάζεις. Μπορεί αυτό που θέλει να σου πει είναι το πόσο πολύ σε θέλει.

200_s

Ετικέτες: ,