Είναι σκληρό να λέμε πως οι γυναίκες και οι άνδρες προέρχονται από διαφορετικούς πλανήτες. Απλώς είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Τα καλά νέα είναι πως όταν άνδρες και γυναίκες μαθαίνουν να κατανοούν τις διαφορές τους μπορούν να δημιουργηθούν όμορφες σχέσεις. Και το παρακάτω άρθρο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε μια ανδρική ψυχή;

Οι άνδρες προσφέρουν προστασία. Ίσως είναι κάτι που λατρεύεις να ξέρεις πως και ακόμα στο σύγχρονο κόσμο όπου ζούμε υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος θα σε προστατέψει όσο ανεξάρτητη και ισχυρή και αν είσαι γιατί απλώς δεν μπορείς να χειριστείς τα πάντα μόνη σου.

Κάνουν ένα πράγμα τη φορά. Στη πρωτόγονη ιστορία μας, άνδρες και γυναίκες είχαν διακριτούς ρόλους. Ενώ ο κόσμος προχωράει δεν αλλάζουν πολλά πράγματα όταν πρόκειται για την “καλωδίωση του εγκεφάλου των δύο φύλων”. Οπότε θα πρέπει να ξέρεις ότι εστιάζει σε ένα πράγμα τη φορά πριν πάει στο αμέσως επόμενο.

Λύνει προβλήματα ή τουλάχιστον προσπαθεί. Έχεις νιώσει ποτέ ότι δεν μπορείς να βρεις διέξοδο για κάτι που σου συνέβη και ο σύντροφος σου συνεχίζει να προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα; Εσύ μπορείς απλώς να πεις το πρόβλημα σου και να επεξεργαστείς τα συναισθήματα σου όμως στους άνδρες αρέσει να λύνουν το πρόβλημα.

Αναζητά την ελευθερία και την απελευθέρωση. Είναι μια εκπλήρωση για έναν άνθρωπο όπου αισθάνεται κυριολεκτικά να τον πιέζουν. Θέλει ελευθερία και απελευθέρωση. Θέλει να είναι ένα με τον κόσμο και ταυτόχρονα να νιώθει ελεύθερος από τα όρια και το άγχος του. Οι γυναίκες από την άλλη αναζητούν την πληρότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνδρες δεν θέλουν σχέσεις απλώς μερικές φορές χρειάζεται να υποχωρήσεις λίγο προκειμένου να επικεντρώσει σε λίγη ώρα την ενέργεια του σε σένα ξανά.