Λένε πως αυτά που θα κάνουμε την πρώτη μέρα του χρόνου θα μας ακολουθούν για μια ολόκληρη χρονιά. Έτσι λοιπόν επέλεξε προσεχτικά τι θα κάνεις. Εμείς σου έχουμε μερικές προτάσεις για την πιο όμορφη καινούρια μέρα του χρόνου την οποία φυσικά θα την περάσεις με το αγόρι σου.

1. Η συνέχεια του χθεσινού πάρτι. Ντυθείτε, ετοιμαστείτε και βγείτε έξω για ποτό οι δύο σας. Μπορεί να είναι μια συναυλία ή οτιδήποτε. Πρόσεξε όμως, το βασικό είναι να είσαι κοντά στο σπίτι γιατί με αυτό τον τρόπο στο τέλος της βραδιάς θα θέλετε και οι δύο να δώσετε μια πιο σέξι νότα στη νύχτα.

2. Αγκαλιές στο σπίτι. Αν είσαι από τους τύπους που λατρεύουν τις αγκαλιές υπό το φως των κεριών σήμερα είναι η μέρα σου. Χαλαρή μουσική, ένα μπουκάλι κρασί και ατελείωτες αγκαλιές στο σπίτι είναι ότι χρειάζεται για να ξεκινήσει όμορφα η χρονιά.

3. Ραντεβού όπως παλιά. Μερικές φορές τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί ξεχνούν πραγματικά πως έφτασαν μέχρι εδώ. Δώσε λοιπόν μια ρομαντική νότα στη σχέση σου πηγαίνοντας στο αγαπημένο σας εστιατόριο ή ακόμα και στην αγαπημένη σας καφετέρια. Περπατήστε στην αμμουδιά αγκαλιά και πείτε λόγια αγάπης.

4. Μια μικρή απόδραση. Λατρεύεις τη φύση το ίδιο και ο σύντροφος σου; Τότε μπορείτε να κλείσετε ένα μικρό ξενοδοχείο για μια δυο μέρες ώστε να νιώσετε πάλι ερωτευμένοι ξανά. Κάτι τέτοιο θα ανανεώσει και τη σχέση σας.