Όταν μιλάς για την αγάπη και το άλλο σου μισό ή αλλιώς ο τύπος άντρας που σ αρέσει πιστεύεις ότι με αυτόν θα καταλήξεις; Λοιπόν, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς αφού σύμφωνα με μια νέα έρευνα, όταν πρόκειται για την αγάπη δεν υπάρχει γάμος με το άλλο μας μισό. Άλλωστε δεν έχεις ακούσει που λένε πως ποτέ δεν παντρευόμαστε τον μεγάλο μας έρωτα.

Ο “τύπος” μας, έτσι όπως τον περιγράφουμε είναι στη πραγματικότητα μια σειρά από χαρακτηριστικά που μας άρεσαν στις προηγούμενες σχέσεις μας. Έτσι λοιπόν, αν εσύ ονειρεύεσαι έναν ψηλό και έξυπνο για να γίνει άντρας σου, το πιθανότερο είναι να μην έλξεις τελικά αυτόν για γάμο. Σίγουρα θα προσπαθήσει να εξελιχθεί και να γίνει για παράδειγμα πιο έξυπνος αλλά πραγματικά δεν μπορεί να γίνει πιο ψηλός. Στη πορεία μιας σχέσης καταλαβαίνεις ότι πραγματικά αυτό που έχει σημασία είναι να περνάς καλά. Και ναι πιστεύω πως τα ετερώνυμα έλκονται.

Με τον καιρό λοιπόν θα καταλάβεις τι σου ταιριάζει και τι όχι και μη φοβάσαι αν αλλάξουν τα “πλάνα” σου και δεν ονειρεύεσαι ψηλό, μελαχρινό, με σώμα για να παίζεις σκάκι στους κοιλιακούς, θεληματικό πηγούνι και πράσινα μάτια. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ ωραίο να μην έχεις “τύπο” γιατί έτσι είσαι ανοιχτή σε προτάσεις μέχρι να βρεις το άλλο σου μισό και ας μην είναι όπως το έχεις φανταστεί.

 

 

Ετικέτες: ,