Γιατί να παντρευτείς λοιπόν στα τριάντα σου ή έστω στα τριάντα και κάτι ψιλά; Γιατί τώρα θα είσαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Ο γάμος να θυμάσαι λειτουργεί όταν έχεις βρει το κατάλληλο άτομο και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το έχεις βρει σε εκείνη την ηλικία.Υπάρχουν  ένα σωρό πλεονεκτήματα για να παντρευτείς σε αυτή τη δεκαετία.

1. Μέχρι τα 30 έχεις βρει πάνω από 5 κακά αγόρια και έχεις μάθει να τα ξεχωρίσεις μέχρι να βρεις τον Mr Perfect.

2. Είχες αρκετό καιρό να συνέλθεις από την πρώτη σου αγάπη γιατί δεν είναι λίγες οι γυναίκες που παντρεύονται τον αμέσως επόμενο γιατί κανείς δεν θα συγκριθεί με “εκείνον”.

3. Μέχρι τη προηγούμενη δεκαετία δεν ήξερες καν ποια ήσουν, τώρα ξέρεις και ποια είσαι και τι κάνεις και τι σου αρέσει αλλά και τι ζητάς.

4. Έχεις ωριμάσει και έχει βελτιωθεί η δεξιότητα της επικοινωνίας σου.Αντί να αγωνίζεσαι να εξαφανίσεις θέματα και ζητήματα κάτω από το χαλί, τώρα μπορείς να τα αντιμετωπίσεις.

5. Ξέρεις τι θέλεις. Δεν πρόκειται να σπαταλήσεις τον χρόνο σου με κάποιον ο οποίος δεν αξίζει και ξέρεις ότι δεν πρόκειται να βγει πουθενά. Έτσι, με τον σύντροφο σου το σίγουρο είναι ότι μπορείς να έχεις ένα επιτυχημένο μέλλον.

6. Έχεις αυτοπεποίθηση. Και αυτό είναι ότι καλύτερο για να ενισχύσεις τον γάμο σας.

7. Έχεις μάθει να διαχειρίζεσαι τα χρήματα σωστά, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω!Τα οικονομικά είναι μια τεράστια πηγή σύγκρουσης για τα ζευγάρια που μπορεί να οδηγήσει και σε διαζύγιο.Ποιος θέλει να περάσει όλες του τις νύχτες με κρεβατομουρμούρα για τις ταμειακές ροές;

8. Η καριέρα σου είναι πιο ασφαλής, αυτόματα αυτό σου δίνει τη δυνατότητα αλλά και τον χρόνο να επικεντρωθείς στον γάμο σου.

9. Έχεις μείνει μόνη σου, είτε με συγκάτοικο, είτε με σχέση ή ακόμα και φοιτήτρια έχεις γίνει υπεύθυνη πια και μπορείς να προσαρμοστείς στον γάμο.

10. Στέκεσαι στα πόδια σου.Ξέρεις τι σου αρέσει και τι όχι,έχεις το θάρρος να σταθείς στα πόδια σου και αυτό θα σε οδηγήσει σε μια υπέροχη περιπέτεια παρέα με τον άντρα που αγαπάς.

 

Ετικέτες: ,