Η κοινή ζωή δύο ανθρώπων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει να υπάρχουν συμβιβασμοί και υποχωρήσεις για να προχωρήσει όλο αυτό.Επίσης όμως πρέπει να υπάρχει και όρεξη για ζωή, αγάπη και έρωτας. Ναι, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Ποια είναι λοιπόν τα σημεία που πρέπει να τσεκάρεις τον καλό σου μέχρι να πεις το μεγάλο “ναι”;

Μοιράζεστε τις ίδιες βασικές πεποιθήσεις και αξίες

Αυτό πραγματικά είναι το νούμερο ένα. Η σύνδεση σας σε πνευματικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο είναι απαραίτητη για έναν γάμο. Πώς να παντρευτείς κάποιον αν δεν καταλαβαίνει τα θέλω σου και τα όνειρα σου; Και ναι, όταν λέμε ότι δύο άνθρωποι ταιριάζουν το 60% είναι ότι μοιράζονται τις ίδιες αξίες, τα υπόλοιπα είναι μόνο αριθμοί.

Περνάτε καλά μαζί

Τι και αν έχουν περάσει χρόνια από το πρώτο σας ραντεβού; Βρίσκετε χρόνο ο ένας για τον άλλον και μπορείτε να συμπεριφέρεστε όπως τότε. Έχετε το ίδιο πάθος και είστε πιο ερωτευμένοι από ότι τότε. Μπορείτε να γελάτε αλλά και να κάνετε μια σοβαρή συνομιλία. Θέλεις να είναι έτσι η ζωή σου; Φυσικά και θες, όπως όλοι. Όταν ένα ζευγάρι περνάει καλά ο χρόνος περνάει σαν νερό και αυτό είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να σου συμβεί.

Είναι ειλικρινής

Είναι σημαντικό για έναν άνδρα να είναι ειλικρινής. Επειδή μπορεί να έχεις κουραστεί από σχέσεις δίχως μέλλον ή γεμάτες ψέμματα νιώθεις ανασφαλής και πέφτεις εύκολα σε παγίδες. Ένας άνθρωπος που λέει συστηματικά την αλήθεια δεν έχει τίποτα να κρύψει, άρα είναι ένας άντρας τον οποίο πρέπει να παντρευτείς. Από την άλλη αν τον έχεις πιάσει αρκετές φορές να σου λέει ακόμα και τα πιο αθώα ψέμματα, «τα λευκά ψέμματα» όπως λέγονται καλύτερα να τον αποφύγεις γιατί η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί μετά τον γάμο.

Προσπαθεί για εσάς

Φυσικά και υπάρχουν μέρες που δεν θα έχει όρεξη, δεν θα έχεις και εσύ και ξαφνικά γίνεται ένας μεγάλος καβγάς γιατί το ποτήρι είναι στο τραπεζάκι του σαλονιού, ας πούμε. Πρέπει να καταλαβαίνεις και εσύ τα θέλω του αλλά και εκείνος τα δικά του. Να σέβεται τον χώρο σου και να σου δίνει την ελευθερία που χρειάζεσαι ακόμα και όταν αυτό είναι για έναν τρίωρο καφέ με την κολλητή σου. Πρέπει επίσης στους καβγάδες να κάνετε συμβιβασμούς ώστε η σχέση σας να προχωρήσει.

Αν έχεις λοιπόν και στα 4 ΝΑΙ τότε σου ευχόμαστε «Με το καλό»

Ετικέτες: , , ,