Οι τσίχλες Extra δημοσίευσαν στις 7 Οκτωβρίου στο YouTube το νέο τους σποτ κι απέκτησαν 3.260.583 χτυπήματα ως τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Τι συνέβη λοιπόν και το διαφημιστικό σποτ διαδόθηκε τόσο μαζικά; Όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές αρκεί η πιο απλή, αλλά δυνατή ιστορία, που ξεκινά με το “αγόρι συναντά κορίτσι”, μια καλαίσθητη σκηνοθεσία κι ένα διαχρονικό τραγούδι για να υπενθυμίσουν τι σημαίνει Agapimono.

Έτσι, στο συγκεκριμένο σποτ η Sarah και o Juan γνωρίζονται στο λύκειο, στο πρώτο τους ραντεβού εκείνη του προσφέρει μια τσίχλα και κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας σχέσης τους συνεχίζει να του δίνει μια τσίχλα ακόμα και μετά από τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Ο Juan πάντα κρατά τα χαρτάκια από τις τσίχλες και κάτι σχεδιάζει πάνω τους. Κάποια στιγμή συγκεντρώνει όλα τα σχέδια και κάνει στη Sarah μια μεγάλη έκπληξη…

Την ατμόσφαιρα του βίντεο συμπληρώνει αρμονικά η μουσική επένδυση του “Can’t help falling in love” με τη φωνή της Haley Reinhart.

Το μότο των τσιχλών Extra είναι “Give Extra, Get Extra” που σημαίνει πως όταν δίνεις το κάτι παραπάνω, παίρνεις το κάτι παραπάνω.

Μπορεί η ιστορία της Sarah και του Juan να αποτελεί μυθοπλασία αλλά οι περισσότερες αληθινές ιστορίες αγάπης έχουν ξεκινήσει με ένα βλέμμα κι είναι στο χέρι μας να τις μετατρέψουμε σε μια σχέση ουσιαστικής ανταπόδοσης.