Όλοι θα έχετε δει τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας της Disney. Το νεαρό ζευγάρι γνωρίζεται στο πάρκο όπου 0 Pongo, ο σκύλος του Roger ερωτεύεται παράφορα τη Perdita, σκυλίτσα της Annita και εσκεμμένα τυλίγει το λουρί του γύρω από τα πόδια της τελευταίας προκειμένου να μιλήσουν. Φυσικά πέφτουν στο νερό, όμως τελικά ο στόχος τους να ερωτευτούν γίνεται πραγματικότητα. Και για το νεαρό ζευγάρι αλλά και για τα σκυλιά τους.

Και αφού θυμήθηκες τη σκηνή τώρα θα δεις ένα ζευγάρι το οποίο προσπάθησε με μεγάλη επιτυχία να αναπαραστήσει τη συγκεκριμένη αγαπημένη σε όλους ταινία. Πραγματικά δεν έχετε δει τίποτα πιο γλυκό από αυτό.

1 2 3

Οι τραγουδιστές Tony Collier και Corinne Jones γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις όταν σπούδαζαν μαζί και στη συνέχεια εργάστηκαν στο Disney World όπου έγιναν και ζευγάρι. Δεν υπήρχε λοιπόν τίποτα πιο όμορφο από το να ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους μέσα από μια σειρά φωτογραφιών από τη ταινία της Disney.

4 5 6

Το ζευγάρι για της ανάγκες της φωτογράφησης χρησιμοποίησε τα σκυλιά τους  Mookie και Izabella και το αποτέλεσμα πραγματικά θυμίζει πάρα πολύ την ταινία. Δείτε και μόνοι σας. Ελπίζουμε μόνο να μην υπάρξει μια Κρουέλα ντε Βιλ στη ζωή τους.

7 8 9