Πόσοι καυγάδες έχουν γίνει με αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι; Πόσες φιλίες έχουν χαλάσει αλλά και πόσες σχέσεις; Ε, λοιπόν, εκτός από το να χαλάει φιλίες και σχέσεις η Monopoly κάνει και προτάσεις γάμου. Έτσι λοιπόν ο Τζάστιν Λίμπον έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μίτσαλ Οτ με τον πιο παιχνιδιάρικο τρόπο. Φυσικά, η monopoly αλλά και η πρόταση δεν ήταν τόσο απλή. Μα ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

1

Το ζευγάρι μεγάλωσε στον ίδιο δρόμο χρόνια πριν, στην Καλιφόρνια. Δυστυχώς, έχασαν ο ένας τα ίχνη του άλλου και δεν είχαν κανέναν τρόπο επικοινωνίας μέχρι που βρέθηκαν ξανά μέσω των social media όπου αποφάσισαν ότι θα είναι μαζί πλέον σαν ζευγάρι. Ο Justin ήθελε να ζητήσει σε γάμο τη Μίτσαλ αλλά με έναν τρόπο που να γίνουν ξανά παιδιά. Έτσι λοιπόν ζήτησε από έναν ξυλουργό να φτιάξει μια monopoly από ξύλο όπου θα είχε μια ειδική κρύπτη για το δαχτυλίδι, μια κάρτα με την μεγάλη ερώτηση αλλά και “πειραγμένα ζάρια”. 

2

 Σύμφωνα με τον Justin, η Μίτσαλ έπρεπε να φέρει μόνο τον αριθμό 7 για να της ζητηθεί να πάρει μια κάρτα. Της έδωσε λοιπόν τα ζάρια, το 7 ήταν σίγουρο και όταν πήρε την κάρτα στα χέρια της τότε η ερώτηση ήταν η εξής:“Θα με παντρευτείς; Αν ναι, προχώρα στο κουτάκι που γράφει φόρος πολυτελείας”.
3
Μόλις μετακίνησε το πιόνι της η Μίτσαλ στο συγκεκριμένο πεδίο τότε είδε την κρύπτη και αποκαλύφθηκε το δαχτυλίδι. Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες φυσικά η απάντηση της είναι θετική. 
4