Η ιστορία μας έχει δείξει ότι ο άνδρας έφερνε κάποτε το φαγητό στο σπίτι και η γυναίκα μαγείρευε. Όσο τα χρόνια περνούσαν αυτό άλλαζε και πλέον υπάρχουν πολλές γυναίκες όπου βγάζουν περισσότερα λεφτά από τους άντρες όπου βγαίνουν μαζί τους. Εδώ λοιπόν είναι κάποιες συμβουλές για εσένα όπου ίσως βγάζεις λιγότερα λεφτά από εκείνη αλλά την αγαπάς και δεν θες με τίποτα να τη χάσεις.

1. Έμφαση σε εκείνη και όχι στον τραπεζικό της λογαριασμό. Στα πρώτα στάδια των ραντεβού οι κανόνες είναι ίδιοι είτε είσαι με κάποια που βγάζει λιγότερα είτε περισσότερα χρήματα από εσένα. Δώσε λοιπόν έμφαση σε εκείνη. Μάθε τα πάντα για τα ενδιαφέροντα της και τα χόμπι της. Έτσι μόνο θα καταλάβεις αν υπάρχει μέλλον σε αυτή τη σχέση.

2. Αντιμετώπισε τη σαν κυρία. Όσο ντεμοντέ και αν σου φαίνεται η ιπποσύνη να ξέρεις ότι είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα. Ναι, θα πρέπει να την επαινέσεις, να της ανοίγεις τη πόρτα και να της προσφέρεις το σακάκι σου αν κάνει κρύο έξω. Τέλος, γιατί να μη της στείλεις και λουλούδια, ναι χωρίς να υπάρχει λόγος.

3. Διαχειρίσου τα χρήματα σου με σύνεση. Το σωστό είδος γυναικών δεν ενδιαφέρεται για το πόσα χρήματα έχεις αλλά για το αν ενδιαφέρεσαι για τον τρόπο που τα χειρίζεσαι. Έχεις μαζέψει κάποια χρήματα για το μέλλον; Αν ναι τότε να είσαι σίγουρος ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα.

4. Να είσαι δημιουργικός με τα ραντεβού σας. Δεν χρειάζεται να την πας στο πιο ακριβό εστιατόριο για να τη κεράσεις. Ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι με κεράκια να ξέρεις ότι είναι πιο σημαντικό για εκείνη από ένα εστιατόριο.