Έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις κάποιον μέσα Facebook ή άλλων online dating sites αλλά είδες ότι μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάτι αξιόλογο. Πριν λοιπόν αποφασίσεις να κλείσεις το προφίλ σου μια για πάντα αναθεώρησε τα παρακάτω.

1. Μπορείς να “τσαλακώσεις” τις φωτογραφίες σου. Το πιο κοινό λάθος είναι πως προσπαθούμε να βγάλουμε τη τέλεια φωτογραφία και να την ανεβάσουμε στο προφίλ μας προκειμένου να εντυπωσιάσουμε. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται αυτή είναι συνταγή για την καταστροφή. Απλά θυμήσου την γνωστή διαφήμιση με την Νατάσα και θα καταλάβεις πολύ καλά τι εννοώ.

2. Η ενότητα “About Me” είναι βαρετή. Το online dating είναι μια μορφή διαφήμισης του εαυτού σου κυρίως. Αν το προφίλ σου θυμίζει manual για ηλεκτρική συσκευή πίστεψε με κανένας δεν πρόκειται να σου στείλει μήνυμα. Δε γράφεις βιβλίο για τον εαυτό σου. Επίσης δεν χρειάζεται να φανείς αλαζονική. Κράτησε το προφίλ σε ήπιους τόνους.

3. Αναφέρεις τους πρώην σου. Όταν γράφεις “έχω πληγωθεί πάρα πολύ από τις σχέσεις, κανένας άντρας δεν αξίζει, θέλω μια σχέση που να μη μου ραγίσει ποτέ ξανά τη καρδιά” πρέπει απλώς να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να επουλώσει τις πληγές του παρελθόντος.