Καταφέρατε επιτέλους να βγείτε το πρώτο ραντεβού. Συγχαρητήρια! Αφού φτάσατε μέχρι εκεί σημαίνει πως υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δυο πλευρές. Και για να υπάρχει, πρέπει να μην ξεκινήσεις ποτέ μια από τις παρακάτω συζητήσεις

-Ό,τι έχει σχέση με τον πρώην σου…

Ναι, το ήξερες πως θα στο λέγαμε, οπότε βάλτο καλά στο μυαλό σου. Δεν πρέπει να μιλήσεις για τον πρώην σου. Ποτέ. Χωρίσατε. Τέλος. Αν μιλάς στον μελλοντικό για τον προηγούμενο, τότε δεύτερο ραντεβού δεν θα υπάρξει…

-Τα κατορθώματά σου

ΟΚ, είσαι πετυχημένη και καταξιωμένη. Δεν χρειάζεται να κάνεις αυτοπροβολή. Αν θέλει ο άλλος να είναι μαζί σου δεν θα είναι επειδή είσαι αρχισυντάκτρια ή διευθύντρια. Ούτε πηγαίνεις σε συνέντευξη για δουλειά.

-Τις ερωτικές σου προτιμήσεις

Αλήθεια τώρα, πρώτο ραντεβού και θα πεις στον άλλον για σεξ; Μετά θα αλλάξει και η προοπτική που θα σε δει. Γιατί αν στο πρώτο ραντεβού μιλάς για σεξ, μάλλον θα αλλάξεις και την διάθεση του άλλου που ήθελε κάτι πιο σοβαρό.

-Είσαι πάρτι animal

Καλό είναι να είσαι, αλλά αν πεις στον άλλον με το καλησπέρα πως ξενυχτάς 24/7 τότε θα σχηματίσει λάθος άποψη για σένα και ποτέ, μα ποτέ δεν θα σε δει σοβαρά. Γιατί είναι άλλο το «πάω σε κανένα πάρτι που και που» και άλλο το «ξεκινάω στις 11 εκεί, στη 1 εκεί, στις 4 εκεί, στις 6 εκεί».

-Προβλήματα υγείας

Αυτό δείχνει… μιζέρια! Αν έχεις κάνει εγχείρηση στο γόνατο, περαστικά σου και καλή ανάρρωση, αλλά ο άλλος στο πρώτο ραντεβού θέλει να νιώσει όμορφα και οικεία με τον άλλον. Όχι να τον λυπηθεί!

-Για άλλα ραντεβού

Αν είσαι single προφανώς και έχεις βγει ξανά ραντεβού. Αλλά μην ξεκινάς «μια φορά που είχα βγει με κάποιον έγινε αυτό». Είναι λίγο πιο κάτω από την κατηγορία «πρώην». Οπότε απλά μην το κάνεις!