Ε ναι, ερωτεύτηκες κοπέλα που δεν θα μείνει μόνο στη σαλάτα όταν βγείτε για φαγητό γιατί και καλά διατηρεί τη γραμμή της. Όταν η γυναίκα εκτιμά το καλό φαγητό όλα αλλάζουν.

1. Τρώει τα πάντα. Όταν αγαπάς ένα κορίτσι που λατρεύει το φαγητό, δεν μπορείς να είσαι επιλεκτικός. Πρέπει να είσαι πάντα πρόθυμος να δοκιμάσεις νέα φαγητά και να επανεξετάσεις περιπτώσεις όπου έλεγες ότι θα έμενες μακριά από το συγκεκριμένο φαγητό όταν ήσουν παιδί ας πούμε

2. Δεν θα σε πηγαίνει πάντα σε φανταχτερά εστιατόρια. Κάποιες μέρες το πορτοφόλι σου θα είναι περισσότερο άδειο από την κοιλιά σου. Η κοπέλα σου λοιπόν όπου λατρεύει το καλό φαί μπορεί να ξετρυπώσει κυριολεκτικά “μαργαριτάρια” στη μέση του δρόμου.

3. Θα σε πάει αρκετά μακριά για να δοκιμάσετε ένα πιάτο. Ανεξάρτητα σε ποιο δήμο, πόλη, κωμόπολη ή χωριό μένεις είναι ικανή να σε πάει στην άλλη άκρη του χάρτη μόνο και μόνο επειδή θέλει να δοκιμάσει το συγκεκριμένο φαγητό. Και ναι, δεν μπορείς να της πεις όχι.

4. Πάντα θα θέλει να δοκιμάσει και από το δικό σου πιάτο. Αν πιστεύεις ότι θα πάρεις το ίδιο πιάτο που θα πάρει και εκείνη απλώς γελάστηκες. Θα πρέπει να πάρεις κάτι διαφορετικό ώστε να της δώσεις το δικαίωμα της επιλογής. Από την άλλη βέβαια μπορείς να κάνεις και εσύ το ίδιο.

5. Η μαγειρική της θα σου αλλάξει τη ζωή. Ειδικά αν έχετε μια Κυριακή μπροστά σας μπορεί να σου μαγειρέψει τα αγαπημένα της φαγητά και ύστερα να τα δοκιμάσετε μαζί. Αν μάλιστα οι συνταγές προέρχονται από τη γιαγιά τότε η επιτυχία είναι σίγουρη.