Πρώτο ραντεβού λοιπόν και είσαι ενθουσιασμένη! Και εμείς χαιρόμαστε μαζί σου όμως θα πρέπει να φτάσουμε τώρα και στο τι θα πάρεις μαζί σου. Ρούχα βρήκες, κομμωτήριο πήγες γιατί ήθελες να είσαι άψογη. Τι άλλο θα πρέπει να έχεις μαζί σου για τη μεγάλη βραδιά;

1. Αποσμητικό. Ιδρώνεις – ξειδρώνεις. Δεν θα ήθελες τίποτα να σου χαλάσει την ερωτική διάθεση και σίγουρα όχι η κακοσμία του ιδρώτα. Σίγουρα θα έχεις σε κάποια τσάντα σου ένα δείγμα από αποσμητικό σε μορφή σπρέι το οποίο είναι κυριολεκτικά σωτήριο.

2. Άρωμα. Αυτό είναι το σήμα κατατεθέν σου. Με αυτό τον τρόπο θα του μείνεις αξέχαστη! Και πως θα το πετύχεις αυτό; Μόλις νιώσεις ότι το άρωμα σου χάνει πλέον τη μαγεία του αναλαμβάνεις να επαναφέρεις τη μαγεία.

3. Οδοντικό νήμα. Έλα πες αλήθεια πόσες φορές έχει τύχει να κοιταχτείς στον καθρέπτη ενώ είσαι ραντεβού και να σου έχει κολλήσει κάτι στο δόντι (θα σου πω εγώ όπου είμαι υστερική με κάτι τέτοια και φροντίζω να τσεκάρω τα δόντια μου επειδή φορούσα χρόνια σιδεράκιια). Αν είσαι και εσύ λοιπόν μανιάκη με αυτό τότε καλύτερα βάλε οδοντικό νήμα στη τσάντα.

4. Ένα μικρό καθρεφτάκι. Ακριβώς για τον παραπάνω λόγο, δεν χρειάζεσαι παραπάνω εξηγήσεις νομίζω.

5. Κραγιόν. Θα φας ή θα πας για ποτό; Δεν θα πρέπει να είσαι άψογη; Πώς θα σε ερωτευτεί παράφορα; Μα φυσικά πρέπει να μη σου φύγει καθόλου κραγιόν. Ο μόνος λόγος που επιτρέπω να σου φύγει το κραγιόν και να λερωθείς είναι μόνο αν σε φιλήσει.

6. Πούδρα. Ναι, αυτό το “πάω να πουδράρω τη μύτη μου” ζει και βασιλεύει ακόμα. Για να αποφύγεις τις γυαλάδες ας έχεις ένα δειγματάκι πούδρας μαζί σου.

7. Τσίχλες ή καραμέλες. Αν καπνίζεις ή νιώθεις ότι έχεις δυσάρεστη αναπνοή είναι η σωτήρια λύση που θα κάνει τη διαφορά.