Ενώ κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορούν να σε αποθεώσουν στα μάτια ενός άντρα και να θέλει εσένα σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη. Αν θέλεις να κερδίσεις την καρδιά του τότε πρέπει να διαβάσεις και να μάθεις απέξω τους παρακάτω κανόνες για να μπεις όχι μόνο στη καρδιά αλλά και στο μυαλό αυτού του άντρα που έχεις βάλει στο μάτι.

1. Ένας άντρας θέλει παιχνιδιάρικη διάθεση από μια γυναίκα. Υπάρχει κάτι που προσκαλεί τους άνδρες σε ένα βαθύτερο επίπεδο “σύνδεση” και άρα σχέσης και αυτό είναι το παιχνίδι. Δυστυχώς πάρα πολλές γυναίκες το ξεχνούν και προσπαθούν να μιλήσουν στη καρδιά του. Δεν είναι τα λόγια που κάνουν έναν άνθρωπο να έλκεται από εσένα αλλά οι εμπειρίες που δημιουργούνται μαζί του.

2. Θέλει τη γυναίκα ανεξάρτητη. Πολλές γυναίκες πιστεύουν λανθασμένα ότι οι άνδρες ψάχνουν για μια πιο αδύναμη γυναίκα που θα τους κάνει να αισθάνονται πιο έξυπνοι και πιο ισχυροί. Οι πραγματικοί άνδρες θέλουν μια γυναίκα που τους εμπνέει γιατί έχει μεγάλα όνειρα και είναι ανεξάρτητη.

3. Θέλει μια γυναίκα τόσο όσο. Ένας άντρας αισθάνεται έλξη από μια γυναίκα αλλά όσο μια γυναίκα δένεται μαζί του εκείνος πιέζεται γιατί η γυναίκα μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα αρχίσει να παρανοεί. Πώς να ανταποκριθεί σε όλο αυτό και να μοιραστεί τα συναισθήματα του; Θα πρέπει να σταματήσεις να τον επικρίνεις και να μάθεις να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου για να είσαι μαζί του.

4. Θέλει να έλκεται από εκείνη. Οι άντρες φοβούνται την δέσμευση και τις σχέσης, καθώς επίσης φοβούνται το να είναι σε μια σχέση που δεν υπάρχει πάθος και έλξη.  Οι γυναίκες “σκοτώνουν” την ελκυστικότητα τους και αυτό κάνει τη σχέση να ξεφουσκώσει πολύ πιο γρήγορα. Χαλάρωσε και άφησε τα πράγματα να κυλήσουν φυσικά. Ο χρόνος είναι με το μέρος σου.