Ποιος είπε ότι οι πίτσες είναι μόνο αλμυρές; Με τη συνταγή που θα σας παρουσιάσουμε τα πρωινά σας θα γίνουν πιο γλυκά, πιο όμορφα και σίγουρα πιο ευχάριστα! Ένας λόγος για να ξυπνήσεις το πρωί! H νέα μόδα λοιπόν λέγεται Pizzokie δηλαδή πίτσα μπισκότο και αν το όνομα της δεν σε ξετρελαίνει τότε η γεύση της θα το κάνει σίγουρα

Yλικά

200 γρ nutella

1/2 φλ φουντούκια  τριμμένα

140 γρ μαύρη ζάχαρη

150 γρ βούτυρο

120 αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1/2 baking powder

1 βανίλια

1/2 κ γ μαγειρική σόδα

200 γρ κομμάτια σοκολάτας

100 γρ ζάχαρη

1/4 κ γ αλάτι

1 αυγό

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, τη σόδα, το αλάτι και το baking powder. Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου, τη μαύρη και τη λευκή ζάχαρη και χτυπάμε με το μίξερ για 5 λεπτά ενώ ρίχνουμε τα αυγά και τη βανίλια και συνεχίζουμε τη διαδικασία.

Στη συνέχεια ρίχνουμε στο μείγμα το κοσκινισμένο μείγμα και συνεχίζουμε να χτυπάμε με τη βοήθεια του μίξερ. Τέλος, ρίχνουμε τα φουντούκια και τα κομμάτια σοκολάτας ανακατεύοντας καλά.

Σε ένα στρογγυλό ταψάκι απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε τη μισή ζύμη. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη nutella με ένα κουτάλι ώστε να απλωθεί καλά. Τέλος, απλώνεις την άλλη μισή ζύμη από πάνω. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για μισή ώρα.