Εσύ πως θα δείξεις την αγάπη σου στο έτερον ήμισυ; Μα φυσικά με τη βοήθεια της Ruby Cake που χαρίζει σε δύο νικητές μια αγαπησιάρικη τούρτα 15 ατόμων και 20 μπισκότα καρδιάς!

Η τούρτα θα ειναι ζουμερό mud cake σοκολάτα και στρώσεις  μυρωδάτης βουτυρόκρεμας σοκολάτα ή βανίλια, καλυμμένη με ζαχαρόπαστα.

Οι νικητές θα παραλάβουν την τούρτα και τα μπισκότα τους από το εργαστήριο του Ruby Cake στα Μελίσσια.

Το Ruby Cake έχει καταφέρει να ανακατέψει το πάθος του για την ποιότητα, τα αγνά υλικά και την υψηλή αισθητική για να δημιουργήσει μοναδικές τούρτες που θα κάνουν ακόμη πιο ιδιαίτερη κάθε όμορφη στιγμή. Χωρίς έτοιμα μίγματα και υποκατάστατα αλλά με πολύ φροντίδα και αγάπη, το Ruby Cake θα σου φτιάξει την τούρτα των ονείρων σου!

Μην κάνεις το λάθος να φύγεις χωρίς να δοκιμάσεις τα εξαιρετικά cake pops, τα μπισκοτάκια που μοσχοβολάνε φρέσκο βούτυρο και τα cup cakes με το μοναδικό cheese frosting!

Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα του Ruby Cake στο Facebook.

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει

1. Να κάνεις like στη σελίδα agapimono

2.Να κάνεις like στη σελίδα Ruby Cake

3.Nα αφήσεις ένα σχόλιο κάτω από το post στο facebook

Και οι τρεις ενέργειες είναι απαραίτητες για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι 6/2/2015 – 12/2/2015 και οι νικητές θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Agapimono και θα ανακοινωθούν στις 13/2/2015 σε ξεχωριστό post.