Χθες μιλάγαμε για τους users του Reddit και για τις καλύτερες συμβουλές επάνω στο dating που τους είχαν δώσει συγγενείς και φίλοι. Τώρα στο site άνοιξε ένα καινούργιο -από τα χιλιάδες που υπάρχουν εκεί μέσα- thread όπου οι άντρες αποκάλυψαν όλα εκείνα που σύμφωνα με την άποψή τους κάνουν «cool» μία γυναίκα. Είναι μία μεγάλη λίστα από την οποία επιλέξαμε ορισμένες χαρακτηριστικές γνώμες! Το συμπέρασμα; Ο καθένας με τα γούστα του!

Υποστηρίζει τον εαυτό της
Και την άποψή της. Σε μία κουβέντα με τους φίλους, σε συζήτηση στη δουλειά με το αφεντικό ή σε μία ενδοοικογενειακή στιγμή. Δεν αφήνει τους άλλους να την στριμώχνουν και να την κάνουν ότι θέλουν.

Έχει προσωπική ζωή
Έχει ένα χόμπι, παραπάνω από ένα. Μαγειρεύει τέλεια και ψάχνει συνταγές. Πάει γυμναστήριο. Κάνει πεζοπορία. Ζωγραφίζει. Έχει πάθος με τη ζωή και φαίνεται. Δεν την περιμένει!

Ξέρει πότε πρέπει να μην της καίγεται καρφάκι

Μπορεί να ξεχωρίζει τα σημαντικά από τα ασήμαντα. Ξέρει πότε είναι ώρα για να κλείσει γενικό και να μην ασχοληθεί με τίποτα το τετριμμένο.

Θέλει να μαθαίνει
Την ιστορία του χωριού της. ‘Ενα καινούργιο app που βγήκε. Πως προέκυψε η Μονόπολη που παίζει τώρα! Θέλει να πλουτίζει τις γνώσεις της!

Ξέρει από ερωτικά παιχνίδια
Θέλει τώρα μία «dick pic». Τη θέλει ρε παιδί μου. Γιατί ξέρει πως είναι ώρα για ερωτικά παιχνίδια και μάλιστα ξέρει πως να τα στήνει στο λεπτό.

Είναι ανεξάρτητη
Ξέρει να βάλει χέρι και να αλλάξει τη λάμπα. Μπορεί να ρίξει μία ματιά στη βρύση και να προσπαθήσει να τη φτιάξει. Μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να μην περιμένει να έχει μόνιμα μία χείρα βοηθείας δίπλα της για να την σώνει την δύσκολη στιγμή.

Μπαίνει κατευθείαν στο θέμα 
Τίποτα χειρότερο από μία γυναίκα που το πάει μέσω Λαμίας και μέχρι να σου πει αυτό που θέλει ή έχεις κοιμηθεί ή έχεις κάθε μα κάθε ενδιαφέρον!

Έχει φτιάξει τη ζωή της
Δουλεύει, μένει μόνη, έχει αυτοκίνητο. Δεν περιμένει κανέναν για να της τα προσφέρει.

Ξέρει τι σημαίνει πρόγραμμα
Δεν είναι φτερό στον άνεμο. Ξέρει τι σημαίνει επαγγελματικό ραντεβού, τι σημαίνει ραντεβού για καφέ, πότε είναι ώρα για γυμναστήριο. Όλα έχουν μία σειρά, ένα ωράριο, που πρέπει να τηρείται. Πολλές γυναίκες είναι «χύμα» και νομίζουν πως όλα είναι ίσωμα!

Είναι ταπεινή
Δεν σου λέω να θυμίζει την Αγία Ελένη και να μυρίζει κεριά και λιβάνια. Πρέπει όμως να ξέρει τι σημαίνει σεβασμός, εργασία, κούραση, ευγένια. Πρέπει να μην κοιτάζει αφ’ υψηλού τον άλλον και να ξέρει καλά τι σημαίνει ματαιοδοξία.

Είναι αληθινή 
Δεν φέρεται ψεύτικα, δεν λέει συνέχεια υπερβολές, δεν κάνει χαζά για να εντυπωσιάσει τον άλλον. Είναι αυτή που είναι και δεν αλλάζει χαρακτήρα για να γίνεται αρεστή.