“Οι αγάπες πονάνε,σα κρύσταλλα πέφτουν και σπάνε και κόβουν βαθιά..” λέει το άσμα του Κιάμου  και εμείς αναρωτιόμαστε πόσες φορές το έχουμε αναλογιστεί από μέσα μας.

Επειδή είμαι η μοναδική relationship blogger -και ναι το υπερηφανεύομαι αρκετά η ψωνάρα χοχο- πολλές φορές οι χωρισμένοι με ρωτάνε : “Μα καλά ρε Τίνα πως γίνεται στην αρχή όλα να είναι μέλι γάλα και μετά να στραβώνει τελείως το κλίμα;”

H απάντησή μου είναι η εξής : Για να στραβώνει κάτι, σημαίνει πως κάπως, κάτι μας χαλάει μέσα στη σχέση μας, κάτι χωλαίνει και κάτι μας “βρωμάει” ή κάνει μπαμ από χιλιόμετρα μακρυά ότι κάνουμε λάθος επιλογή.

Ίσως πάλι τα φτερουγίσματα και τα μέλια να έχουν ξεθωριάσει, ίσως και να αλλάξαμε εμείς μέσα μας σαν άνθρωποι, να μην μας καλύπτει τις ανάγκες ο άλλος βρε αδερφέ.

Δεν ταιριάζουμε με όλους τους ανθρώπους.

Φυσικά και στην αρχή που είσαι ερωτοχτυπημένη και φοράς τα γυαλιά του έρωτα δεν βλέπεις μπροστά τα στραβά του, όταν θα φας για τα καλά τα όμορφα μουτράκια σου τότε θα πεις από μέσα σου : “Μα τι βλακεία έκανα”

Σημασία έχει όμως να δεις τα στραβά του άλλου από την αρχή, γιατί αν το αφήσεις και κολλήσεις συναισθηματικά τότε εδώ κολλάει το άσμα του Κιάμου “αγάπες πονάνε

Για αυτό πριν κάνουμε την οποιαδήποτε κίνηση και το επόμενο βήμα για σχέση πρώτα περνάμε τον άλλον από κόσκινο,τον κάνουμε πρώτα φίλο, μας τον μαθαίνουμε και μετά γινόμαστε ζευγάρι.

Βέβαια θα έρθεις και θα μου πεις τα κουσούρια του μπορεί να μη τα βγάλει στη φιλική ζώνη, αλλά στην ερωτική και τότε τολμώ να σου πω πως ένας άνθρωπος άμα δεν είναι σωστός και έντιμος από την αρχή κάνει μπαμ ή σιγά σιγά φαίνονται τα σημάδια.

Extra Tips : Για να δεις αν ο σύντροφός σου είναι ο κατάλληλος για σένα, πηγαίντε διακοπές ή μείνετε στο ίδιο σπίτι γιατί εκεί φαίνεται ο πραγματικός χαρακτήρας – και όταν χωρίζεις επίσης βλέπεις το αληθινό πρόσωπο του άλλου-