Για τον έναν απ’τους δύο ο χωρισμός όσοι μήνες και να περάσουν, εξακολουθεί να είναι δύσκολος και αξεπέραστος. Σε αυτή τη φάση βρίσκεται και ο πρώην σου, αλλά δεν είσαι σίγουρη αν πραγματικά σε θέλει πίσω. Εδώ θα σου δώσω ένα δίκιο γιατί εκείνος που θέλει κάποιον, τότε αντί για ενδείξεις πρέπει να προχωρήσει σε διεκδικήσεις. Με τα ξεκάθαρα λόγια κανείς δεν πήγε πίσω. Στο θέμα μας όμως…

Αν στο πίσω μέρος του μυαλό σου σκέφτεσαι κι εσύ την επανασύνδεση, αλλά δεν θες να κάνεις το πρώτο βήμα, τότε πρέπει να εντοπίσεις τα παρακάτω σήμαδια για να σιγουρευτείς μια και καλή.

1. Ρωτάει για σένα

Ναι, στην αρχή πιστεύεις ότι είναι απλό ενδιαφέρον για έναν ανθρώπο που περάσατε και κάποιες όμορφες στιγμές, αλλά όταν ρωτάει συνέχεια για σένα όπου σταθεί και όπου βρεθεί, είναι κάτι παραπάνω. Ειδικά αν θέλει να μάθει τι γίνεται τώρα στην προσωπική σου ζωή.

2. Σε παρακολουθεί στο facebook

Κάθε φορά που αλλάζεις την φωτογραφία προφίλ σου, ξέρεις απ΄την αρχή ότι το ένα like θα είναι δικό του. Και γενικά σε οποιαδήποτε δημοσίευση φροντίζει να κάνει την “εμφάνιση” του. Αν αδιαφορούσε για ‘σένα, τότε σίγουρα δεν θα ασχολιόταν καθόλου μαζί σου στο Facebook.

3. Σε παίρνει τηλέφωνο

Σε καλεί ή σου στέλνει μεταμεσονύχτια μηνύματα απλά για να δει τι κάνεις. Ναι, στην πραγματικότητα απλά σε σκέφτεσαι και σε θέλει πίσω δια καώς.

4. Επικοινωνεί με δικά σου άτομα

Ακόμα κι αν έγινε μέλος της παρέας σου όταν ήσασταν μαζί, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάψει να μιλάει μαζί τους μετά τον χωρισμό. Αν όμως επιδιώκει συνεχώς να βρεθεί μαζί τους, τότε επιδιώκει είτε να σε δει, είτε να μάθει για σένα.

5. Δεν έχει προχωρήσει

Κάτι εξαιρετικά σπάνιο για έναν άντρα μετά τον χωρισμό. Συνήθως οι περισσότεροι προσπαθούν αμέσως να βρουν την επόμενη και κατά ένα περίεργο τρόπο τα καταφέρνουν. Εκείνος όμως, παραμένει μόνος του και αυτό είναι ένα καλός λόγος για να αρχίσεις να σκέφτεσαι την επανασύνδεση αν κι εσύ τον θέλεις πίσω.

tumblr_ny8f6nSjvA1ta7jizo1_500