Λένε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Ευτυχώς οι παρακάτω πρώην μάλλον αγνόησαν αυτή τη παλιά παροιμία αλλιώς δεν θα είχαμε τόσο αστεία περιστατικά μίσους – εκδίκησης όπως τα παρακάτω. Η αγάπη σε κάνεις χωρίς να το θέλεις να κάνεις πολλά τρελά πράγματα αλλά η απώλεια ενός έρωτα σε πάει στα άκρα.

Πούλησε τα αποδεικτικά στο ebay

H annastella007 γύρισε σπίτι μετά τη δουλειά και μετά από 22 χρόνια γάμου ο άντρας της προσπάθησε να την εμποδίσει να πάει στο δωμάτιο τους. Της πρότεινε να πιουν τσάι μαζί, εκείνη δε δέχτηκε μέχρι που πήγε και βρήκε στο μπουντουάρ της ένα περιτύλιγμα προφυλακτικού μέγεθος small και μια κιλότα μέγεθος xl. Και τι έκανε με τα αποδεικτικά στοιχεία; Τα πούλησε στο ebay.

Έκαψε τα ρούχα της πρώην του

Όταν ο Mark Vaughan είδε τη σύντροφο του  Kathryn να φιλάει έναν άλλον άνδρα, είναι κατανοητό ότι ήθελε να την εκδικηθεί. Το αλκοόλ όμως δεν ήταν καλός φίλος του γι αυτό και ενήργησε παρορμητικά. Έφτιαξε μια φωτιά στη μέση του δρόμου με όλα τα ρούχα της και τα αντικείμενα της. Η αστυνομία τον βρήκε να προσπαθεί να ψήσει μια πατάτα πάνω από τη φωτιά και γι αυτό πλήρωσε πρόστιμο για τον εμπρησμό του.

Πούλησε το νυφικό της γυναίκας του στο eBay

Όταν βρήκε το νυφικό της πρώην γυναίκας του στη σοφίτα,τα μάτια του έκαναν κυριολεκτικά δολάρια καθώς είχε κοστίσει 1200 δολάρια ενώ εκείνη είχε πάρει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της μαζί της όπου κόστισε 4000. Ο Larry έγραφε στη περιγραφή ότι μοιάζει με κουρτίνα μπάνιου που κοστίζει 1200 δολάρια. Στο ebay έγραψε την ιστορία και το προϊόν είχε 6.000.000 views, ο Larry εμφανίστηκε στη τηλεόραση και έχει ήδη πέντε νέες προτάσεις γάμου.

Πούλησε την γυναίκα που τον απάτησε στο eBay

Ο Brit Paul Osborn υποπτευόταν ότι η γυναίκα του τον απατούσε με έναν παντρεμένο συνάδελφο τς. Ο Paul ανέβασε μια φωτογραφία της μαζί με το όνομα και τη διεύθυνση κατοικίας του ύποπτου εραστή της. Μέσα σε λίγες μέρες έγινε viral με τη προσφορά να αγγίζει τα £ 500.100 αλλά εκείνος κατέβασε τη προσφορά λέγοντας πως απλά ήταν νευριασμένος όταν το ανέβασε.