Δεν υπάρχει κανένας τρόπος, καμία μυστική συνταγή ή κανέναν μαγικό για να μείνεις σε μια σχέση. Κάποια στιγμή μπορεί και να χωρίσει ένα ζευγάρι χωρίς απαραίτητα να φταίει κάποιος από τους δύο, απλώς να το έφεραν έτσι οι καταστάσεις. Όταν λοιπόν έχεις χωρίσει οι φίλοι σου είναι πάντα δίπλα σου για να σου συμπαρασταθούν. Σωστά; Υπάρχουν όμως και οι καλοθελητές που στάζουν φαρμάκι με τη διχαλωτή τους γλώσσα. Και τι σου λένε; Μα φυσικά τα παρακάτω.

1. “Γιατί είσαι μόνη σου;” Είναι η πιο γελοία ερώτηση που δεν θα πρέπει να ρωτήσεις ούτε εσύ ποτέ κανέναν. Είναι αντίστοιχη με το “εσύ γιατί δεν έχεις παντρευτεί ακόμα;”

2. “Θα σου κάνω προξενιό.” Χωρίς να το ζητήσεις, χωρίς να πεις το οτιδήποτε οι καλοθελητές σου λένε πως θα σου γνωρίσουν κάποιο. Μπορεί να το κάνουν για καλό όμως η συμπεριφορά τους και ο τρόπος που χειρίζονται το θέμα είναι απαράδεκτος.

3. “Δεν νιώθεις μόνη;” Δεν ξέρω για εσάς εγώ πάντως είχα μια σχέση στο παρελθόν όπου ένιωθα μόνη περισσότερο από ότι όταν ήμουν single. Με άλλα λόγια, το να είσαι απλά σε μια σχέση δεν λέει τίποτα για το αν νιώθεις μόνος ή όχι.

4. “Δεν θέλεις να έχεις σχέση;” Συνήθως την ακούς από άτομα όπου μεταπηδούν από τη μια σχέση στην άλλη. Φυσικά και θέλεις να είσαι σε σχέση απλώς δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος. Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι το ίδιο.

 

Ετικέτες: , , ,