Το “πισωγύρισμα” είναι κάτι το οποίο γίνεται συχνά στις σχέσεις. Σκέψου απλά πόσοι πρώην σου επικοινωνούν μαζί σου σε γιορτές και γενέθλια. Είναι λίγο νοσταλγικό το να βλέπεις μήνυμα του αλλά είσαι σίγουρη ότι θέλεις να γυρίσεις πίσω σε αυτόν τον άνθρωπο; Και τελικά γιατί τα κάνει όλα αυτά;

1. Ποντάρει στην ανταπόκριση

Μέχρι να ανταποκριθεί εκείνη η μια και μοναδική που θα αλλάξει τη ζωή του και να σταματήσει να κάνει πισωγυρίσματα θα σε αφήνει συνεχώς με ένα ερώτημα: “τι θα γινόταν ΑΝ ήμασταν μαζί;” γιατί μέχρι να συναντήσεις τον σωστό τύπο για εσένα νιώθεις πως εκείνος ήταν ότι καλύτερο σου είχε συμβεί μέχρι στιγμής.

2. Γεμίζει το κενό

Είναι τόσο βλαβερό όσο ακούγεται να μιλάς με κάποιον μόνο σε γιορτές και γενέθλια. Δεν το κάνει επειδή ενδιαφέρεται να ξέρεις αλλά κυρίως γιατί θέλει σε κάποιον δικό του άνθρωπο να μιλήσει. Γιατί; Επειδή έτσι συμπληρώνει το συναισθηματικό του κενό (αλλά και το σωματικό μερικές φορές).

3. Τα μεικτά σήματα

Σου θυμίζει το παρελθόν σας, λιώνεις στο βλέμμα του και υποτάσσεσαι στη γοητεία του και από την άλλη σου θυμίζει με τον τρόπο του και την αδιαφορία του ότι ακριβώς σε έφερε στο σημείο να χωρίσετε και πάλι τα ίδια. Αυτός ο άνθρωπος έχει την τάση να ανακατεύει τα συναισθήματα του γιατί δεν είναι έτοιμος να σου πει τι πραγματικά νιώθει.

4.Ξέρει ότι λατρεύεις τις συγκινήσεις

Και ακριβώς για αυτό το λόγο η σχέση σου θα συνεχίσει να έχει σκαμπανεβάσματα κάτι το οποίο για εσένα είναι εθιστικό. Για να καταφέρεις όμως να προχωρήσεις παρακάτω τη ζωή σου θα πρέπει απλά να τον αφήσεις και να μείνει μακριά σου. Να ξεχάσεις ότι έχει συμβεί μεταξύ σας και να μη σπαταλήσεις άλλο χρόνο.