Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που χωρίσατε και εσύ ακόμα τον θέλεις πίσω. Τίποτα δεν πονάει περισσότερο από το να προσπαθείς να τον ξεχάσεις και να μην μπορείς να είσαι μαζί του όμως εγώ σου έχω την απάντηση για να τον ξαναφέρεις πίσω.

1. Μην πιστεύεις στα παραμύθια

Όσο και αν μεγάλωσες με αυτά και περίμενες πάντα τον πρίγκιπα με το λευκό άλογο δεν θα καταφέρεις τίποτα αν πιστεύεις ότι θα ζήσουν αυτοί καλά και εσείς καλύτερα. Μπορεί να ακούγεται μάλιστα υπερβολικά απελπιστικό εκτός και αν είσαι η χιονάτη και εκείνος ένας από τους 7 νάνους.

2. Μην επικοινωνήσεις μαζί του

Για κανένα λόγο όμως! Ούτε κλήση ούτε μήνυμα. Αφού εκείνος σε χώρισε πρέπει να τον κάνεις να καταλάβει το λάθος του και να έρθει «μαγικά» πίσω σε εσένα. Στην περίπτωση που σου στείλει εννοείται ότι θα απαντήσεις αλλά και πάλι όχι σαν να γυρίζει όλη η ζωή σου γύρω από εκείνον. Πρέπει να βρεις τον τρόπο να επικοινωνήσει μαζί σου νομίζοντας ότι είναι ιδέα του.

3. Η ώρα της συνάντησης

Επιτέλους! Επικοινώνησε εκείνος μαζί σου και σου ζήτησε να βρεθείτε. Μην αρχίσεις τις ερωτήσεις «που εξαφανίστηκες; γιατί με χώρισες;», δώσε του λίγο χρόνο να μιλήσει εκείνος ΧΩΡΙΣ να τον διακόψεις και στη συνέχεια κάνε τις δικές σου παρατηρήσεις. Επιπλέον, μην αναφέρεις ποτέ μα ποτέ τα ευτράπελα που σου συνέβησαν από τότε που χώρισες γιατί εκείνος θα σε περάσει για τρελή.