Ετοιμάσου να αγαπήσεις τη ζωή σου. Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι λειτουργούν όπως ακριβώς οι ευτυχισμένοι άνθρωποι σε μια σχέση. Γιατί; Επειδή γνωρίζει τα πιο απλά αλλά και τα μεγαλύτερα μυστικά της ζωής. Κάθε μέρα μπορεί να κάνει παρέα με το πιο εκπληκτικό άτομο που ξέρει, τον  ίδιο του τον εαυτό. Και αυτό δεν αλλάζει όταν θα βρει κάποιον καθώς υπάρχει πάντα το γνωστό σε όλους “αγάπησε τον εαυτό σου” πράγμα που σημαίνει αυτόματα ότι αυτό δεν είναι απλώς μια έννοια.

1. Απολαμβάνεις την αυτονομία. Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, με όποιο τρόπο θέλεις, στο δικό σου χρόνο. Γιατί; Επειδή απλά μπορείς! Δεν υπάρχει διαπραγμάτευση σε αυτό και συγκρουόμενα προγράμματα όπως επίσης δεν υπάρχουν διαφορετικές προτιμήσεις.

2. Δεν περιμένεις. Αναρωτιέσαι “τι θέλω να κάνω;” και στη συνέχεια το πραγματοποιείς. Δεν περιμένεις να ρωτήσεις να συζητήσεις με τον άλλον να πάρεις μια κοινή απόφαση και στη συνέχεια αν και εφόσον μπορείς και μπορεί να το πραγματοποιήσετε.

3. Παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις. Είτε αυτό είναι ψυχική, συναισθηματική, φυσική κατάσταση ή ακόμα και ένα ταξίδι μόνη προκειμένου να ηρεμήσεις. Κάθε φορά που είσαι αναστατωμένη θέλεις να ηρεμήσεις ώστε να αποδώσεις όσο καλύτερα μπορείς αργότερα. Και το πετυχαίνεις.

4. Κάνεις πράγματα που σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένη. Μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να πας να κάνεις μασάζ, να απολαύσεις ένα αφρόλουτρο ή να κάνεις ακριβά δώρα στον εαυτό σου. Ναι, αυτό σημαίνει να ενδίδεις στις μικρές πολυτέλειες της ζωής.

5. Έχεις την τάση για γαλήνη μέσα σου. Είτε πρόκειται για μια βόλτα σε ένα μεσημεριανό διάλειμμα σε ένα αστικό πάρκο ή μια τρίλεπτη πρακτική διαλογισμού έχεις χρόνο ώστε να πάρεις την απαραίτητη δόση ηρεμίας μέσα σε μια θυελλώδη καθημερινότητα.