Λίγο πολύ όλοι όσοι είμαστε σε μια σχέση έχουμε σκεφτεί να απατήσουμε τον σύντροφο μας με κάποιον άλλον. Και αν πολλοί από εσάς δεν το κατάφεραν υπάρχουν άλλοι λόγοι που μπορεί να καταστρέψεις τη σχέση σου χωρίς καν να τον απατήσεις.

1. Υπερβολική προσοχή. Έχεις ακούσει να λένε οι φίλοι σου “έγινες σκιά”; Σε αρκετά ακραίες περιπτώσεις υπάρχουν άνθρωποι όπου γίνονται κυριολεκτικά σκιά του άλλου. Μπορεί κάτι τέτοιο να μην το κάνεις από πρόθεση αλλά η συνεχόμενη ενασχόληση σου με εκείνον μπορεί να φέρει πολλά προβλήματα στη σχέση σου. Είμαστε αρκετά επιρρεπείς σε τέτοια λάθη με αποτέλεσμα να χάνουμε ουσιαστικό χρόνο από τη σχέση μας.

2. Έλλειψη εμπιστοσύνης. Ο καθένας σκέφτεται τις προηγούμενες σχέσεις του και συγκρίνει με την τωρινή αυτό αυτόματα δημιουργεί μοτίβα εμπιστοσύνης αλλά ταυτόχρονα και έλλειψη σε εκείνον. Τίποτα από αυτά μπορεί να μην  ταιριάζει στον σύντροφο σου αλλά σίγουρα τον επηρεάζει. Δικαιολογημένα ή όχι δεν του έχεις εμπιστοσύνη και αυτό δημιουργεί αυτόματα πρόβλημα στη μεταξύ σας σχέση γι αυτό και η αγάπη σας δεν θα επιβιώσει αρκετό καιρό.

3. Έλλειψη οικειότητας. Η οικειότητα δεν βρίσκεται στις κινήσεις και δεν είναι πάντα ρομαντική, η οικειότητα αφορά εμπειρίες. Η σωματική οικειότητα από την άλλη είναι σημαντική για μια ρομαντική σχέση. Στην πραγματικότητα, κάτι τέτοιο είναι ζωτικής σημασίας. Είναι ο τρόπος που αισθάνεσαι για τον  άλλον. Αν δεν υπάρχει αυτό τότε σίγουρα δημιουργείς άθελα σου πρόβλημα στη σχέση σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς ελεύθερη για να νιώσεις τη διαφορά. Σταμάτα να είσαι τόσο εσωστρεφείς και αμέσως όλα θα αλλάξουν.