Σε αυτή την εποχή όπου οι διασημότητες παντρεύονται και χωρίζουν δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο David και η Iman ήταν ένα λαμπρό παράδειγμα αληθινής αγάπης. Και εδώ είναι τα πέντε μαθήματα που μας δίδαξαν.

1. Ο έρωτας με τη πρώτη ματιά είναι αληθινός. Σύμφωνα με το US Weekly συναντήθηκαν  σε ένα ραντεβού στα τυφλά στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Για τον Bowie ήταν έρωτας με τη πρώτη ματιά. Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος δεν μπορούσε να κοιμηθεί περιμένοντας το πρώτο του ραντεβού. Για εκείνον ήταν η γυναίκα της ζωής του και το ήξερε από τη πρώτη στιγμή.

2. Υποστήριζε πάντα ο ένας τις προσπάθειες του άλλου.H Iman ξεκίνησε τη δική της σειρά καλλυντικών το 1994. Έτσι ενώ ο Bowie επικεντρώθηκε στη καριέρα του, η Iman επικεντρώθηκε στην εταιρεία της. Σεβόταν τη προσπάθεια της και επιπλέον προσπαθούσε να τη βοηθήσει.

3. Η αγάπη και το ειδύλλιο δεν σταμάτησε μετά το γάμο. Ο Bowie εργάστηκε σκληρά για να μη σταματήσει η αγάπη και η αφοσίωση της αμέσως μετά τον γάμο. Γέλια και φιλιά ήταν το μυστικό για κρατήσει η σχέση τους δύο δεκαετίες.

4. Κάθε πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί. Όπως έχουν πει και οι δύο σε συνεντεύξεις τους ο Bowie ήταν κύριος όταν μάλωναν ενώ η ίδια φώναζε πάρα πολύ. Στο τέλος πάντα γελούσαν.

5. Η αληθινή αγάπη δεν είναι εύκολο να τελειώσει. Παρά το γεγονός ότι έκαναν πολλές δημόσιες εμφανίσεις και ήταν πάντα στοργικός μαζί της πολλοί πίστευαν ότι σύντομα θα χωρίσουν.