Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τα διάσημα ζευγάρια με όλους αυτούς τους χωρισμούς και τα διαζύγια αλλά παρόλα αυτά ένα ζευγάρι που έλαμψε κυριολεκτικά ήταν η Julia Roberts και ο Danny Moder όπου απέδειξαν ότι η σχέση τους είναι ισχυρή. Σε μια συνέντευξη της αποκάλυψε ποιο είναι τελικά το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο. Αν όλη την ημέρα για παράδειγμα εργάζεται και επιστρέφει σπίτι είναι πολύ σημαντικό να ρωτήσεις πως ήταν η μέρα του.

Η Julia και ο Danny συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας The Mexican όταν ο Danny ήταν κάμεραμαν. Νωρίτερα αυτό το μήνα, το ζευγάρι εθεάθη να μοιράζεται παθιασμένα φιλιά σε αγώνα ποδοσφαίρου των παιδιών τους στο Λος Άντζελες.

Μα πώς να μη τους ζηλεύουμε; Τι είναι αυτό λοιπόν που μπορεί να κάνει έναν γάμο να στεριώσει; Σίγουρα το παρακάτω βίντεο θα μας βάλει σε σκέψεις με σκοπό να γίνουμε όλες καλύτερες όχι μόνο στο γάμο μας αλλά και στις σχέσεις μας. Αυτό που αναφέρει η Julia είναι αρκετά απλό και όλες μπορούμε να το καταφέρουμε χωρίς καθόλου κόπο. Πέντε λεπτά μόνο αρκούν για να αλλάξουν τη σχέση μας προς το καλύτερο είτε αυτή λέγεται απλά σχέση είτε λέγεται γάμος.