Αν η εμφάνιση του στο σπίτι βραδινή ώρα σου προκαλεί πανικό γιατί δεν ξέρεις τι να μαγειρέψεις ορίστε μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για να του ανοίξεις την όρεξη.

Υλικά
2 μικρά κολοκυθάκια, τριμμένα
1 1/2 κόκκινη πιπεριά
1 μεσαίου μεγέθους κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
1 μικρό σκόρδο ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
1 κονσέρβα κονκασέ
1 πακέτο πένες
Μαύρο πιπέρι
Αλάτι για τη γεύση
¾ φλιτζάνι τριμμένα τυριά (μοτσαρέλα, παρμεζάνα)
Φρέσκο ​​μαϊντανό για γαρνίρισμα * προαιρετικά *

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Κόβουμε σε κύβους το κρεμμύδι και το ψιλοκόβουμε το σκόρδο. Χρησιμοποιώντας τον χοντρό τρίφτη κάνουμε ροδέλες το κολοκυθάκι. Ανακατεύουμε το κονκασέ με τη πιπεριά και το αφήνουμε στην άκρη. Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μέχρι να γίνει διάφανο. Προσθέτουμε το σκόρδο και τα κολοκυθάκια και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα με το κονκασέ και 1/4 φλιτζάνι νερό. Αφήνουμε να σιγοβράσει και να δέσει για περίπου 15-20 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αποσύρουμε.

Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά στη σάλτσα και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά σε ένα ταψί και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και το ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί. Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό πριν το σερβίρισμα.