Αν εσύ και ο αγαπημένος σου έχετε αδυναμία στα καυτερά σου έχω πολύ καλά νέα και κυρίως μια τέλεια συνταγή! Μην απορήσεις αν σου ζητήσει να το φτιάξεις ξανά και ξανά!

Υλικά

1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου

16 πράσινες πιπεριές

1/4 κουταλάκι του γλυκού τρίμμα λεμονιού

1/4 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο bacon

1 sour cream

1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι

1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά


1/2 φλιτζάνι blue cheese

1 φλιτζάνι τυρί Cheddar

1 πακέτο τυρί κρέμα

Εκτέλεση
Σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να πάρει χρώμα. Στη συνέχεια κόβουμε τις πιπεριές στη μέση κατά μήκος και αφαιρούμε τους σπόρους. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα τυριά, το μπέικον, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το λεμόνι και το τσίλι. Προσθέτουμε μια κουταλιά από το μείγμα σε κάθε πιπεριά. Στη συνέχεια ρίχνουμε από πάνω την τριμμένη φρυγανιά και τα βάζουμε σε ένα λαδωμένο ταψί και έπειτα στον φούρνο για 25′ στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν!Σερβίρουμε με τη sour cream