Αν η δική σας ή η λίμπιντο του συντρόφου σας πήγε περίπατο ήρθε η ώρα να τη φέρετε πίσω. Και ενώ ο πιο σίγουρος τρόπος είναι τα ερωτικά παιχνίδια, ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις τη διατροφή για καλύτερα αποτελέσματα και για να επαναφέρεις τη φλόγα στο κρεβάτι.

Ψάρι

Healthy-white-fish

Το ξέρεις ότι το ψάρι είναι αφροδισιακό. Περιέχει επίσης λιπαρά οξέα που είναι απαραίτητα για την εξισορρόπηση των ορμονών, συμπεριλαμβανομένων των σεξουαλικών ορμονών, των οιστρογόνων και τεστοστερόνης

 

Σαλάτα

l_1756_green-salad-pomegranate-seeds

Τα φυλλώδη πράσινα λαχανικά βοηθούν τη σεξουαλική υγεία αλλά και τη λίμπιντο των γυναικών εξαιτίας των θρεπτικών συστατικών που περιέχουν κυρίως όσον αφορά ασβέστιο, φολικό οξύ και μαγνήσιο. Αυτά τα μέταλλα και τα αντιοξειδωτικά αυξάνουν τη λίμπιντο.

Φράουλες

strawberries1

Οι φράουλες είναι από τις πιο πλούσιες αντιοξειδωτικές τροφές και τα θρεπτικά συστατικά τους ενεργοποιούν τις ορμόνες της λίμπιντο μας, βελτιώνοντας έτσι τη σεξουαλική υγεία.

Φυστίκια

t1_fistiki

Οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε βιταμίνη Ε όπου βοηθά στη σωστή ροή του αίματος. Η λίμπιντο μας εξαρτάται από την καλή κυκλοφορία. Τέλος, αυξάνεται και η σωματική μας απόδοση.

Καρπούζι

αρχείο λήψης

Σου αρέσει το καρπούζι; Ε λοιπόν έχει αρκετά συστατικά που περιέχει και το viagra όπου ενισχύουν την κυκλοφορία άρα και την αύξηση της λίμπιντο.