Ποτέ δεν θα καταλάβω τι πραγματικά ήθελες. Όταν μου μίλησες για εκείνη από τη πρώτη κιόλας στιγμή πίστεψα ότι με έχεις βάλει στο friendzone και δεν πρόκειται να βγω ποτέ από εκεί. Από την άλλη η συμπεριφορά σου δεν έδειχνε κάτι τέτοιο κάθε άλλο θα έλεγα. Περάσαμε αρκετό χρόνο μαζί και πραγματικά με κέρδισες όχι γιατί έχεις δικό σου σπίτι, δουλειά ή ακριβό αυτοκίνητο αλλά γιατί πραγματικά το χαμόγελο σου είναι ανεκτίμητο.

Για περίμενε, πότε έγινες πρώτη μου σκέψη; Πώς κατάφερες να γυρίζεις μέσα στο μυαλό μου και να είσαι η πρώτη μου σκέψη όταν ξυπνήσω και η τελευταία πριν κοιμηθώ; Και το κάνεις τόσο ωραία με χαμόγελο πάντα, αυτό που δεν με αφήνει να κοιμηθώ.

Και ύστερα ήρθε η απομάκρυνση. Εσύ δεν ήσουν καλά μαζί της γιατί δεν σου έδινε σημασία και ξέσπασες πάνω μου σκοτώνοντας ότι καλύτερο είχα για εσένα. Μα αλήθεια πως τόλμησες; Την έβριζες μπροστά μου στολίζοντας τη κυριολεκτικά για την απαράδεκτη συμπεριφορά που είχε απέναντι σου και τελικά κατάφερες να μου κάνεις τα ίδια. Βλέπεις τι εννοούσα όταν σου έλεγα άνοιξε τα μάτια σου;

Δεν μπορεί να μην είχες καταλάβει τίποτα από το πόσο σε ήθελα, ακόμα και οι φίλοι σου το ξέρουν και ακόμα με πειράζουν. Όσο για εσένα; Θα φροντίσω να το μάθεις, ίσως σου στείλω και το link για αυτό το άρθρο μπας τελικά ξυπνήσεις.