Όταν στη ζωή του αγοριού σου υπάρχει και μια αδερφή τότε αυτό μπορεί να θεωρηθεί πολύ καλό. Όλοι μας έχουμε μια λίστα για τον τέλειο άνδρα, ξέρεις τώρα, ψηλός, όμορφος ,με γένια και πράσινα μάτια. Ωραία, τώρα πρόσθεσε σε αυτό το ότι θα πρέπει να έχει τουλάχιστον μια αδερφή. Γιατί; Θα δεις παρακάτω.

1. Είναι πιο ευτυχισμένοι. Είναι αλήθεια! Σύμφωνα με μελέτες αν έχουν τουλάχιστον μια αδελφή αυτόματα είναι πιο ευτυχισμένοι και λιγότερο επιρρεπείς στην κατάθλιψη ακόμα και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

2. Τα γυναικεία πράγματα δεν τους τρομάζουν. Σκέψου ότι είναι οι δύσκολες μέρες σου και κλαις και φωνάζεις χωρίς λόγο. Εκείνος ξέρει ότι πρέπει να σου αγοράσει μια σοκολάτα και να σε πάρει αγκαλιά. Τόσο απλά.

3. Δεν πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι από άλλο πλανήτη. Ζώντας με τις αδερφές τους ξέρουν πως να συμπεριφερθούν και πως να μιλήσουν.

4. Έχεις μια αδελφή δώρο. Εαν πάντα ήθελες μια αδελφή για να συζητήσετε κοριτσίστικα πράγματα μόλις πήρες δώρο μια!Και αν έχεις και εσύ μια τότε πραγματικά δεν βλάπτει κανέναν άλλη μια.

 

Ετικέτες: , ,