Αν τώρα ξεκινάς μια σχέση μαζί του θα πρέπει να κόψεις τις κακές συνήθειες πριν βρεθείτε ξαφνικά να χωρίζετε και εσύ μείνεις με το γιατί. Και εδώ ακριβώς είναι το τι πρέπει να κάνεις.

1. Δεν είναι μόνο σεξ. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ της αγάπης και του μόνο σεξ. Είναι φυσικό και επόμενο να βρεις κάποιον ελκυστικό πίνοντας ποτό σε ένα μπαρ και ξαφνικά να καταλήξεις σπίτι του. Στη σχέση όμως τα πράγματα λειτουργούν διαφορετικά. Μην είσαι η βασίλισσα του πάγου, σπάσε τον πάγο άμεσα μιλώντας του και προτείνοντας να κάνετε πράγματα μαζί.

2. Όχι, δεν μπορείς να τον διώξεις από το κρεβάτι. Ίσως ένα από τα δυσκολότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες που έχουν καιρό να κάνουν σχέση είναι πως από ένα σημείο και μετά θα πρέπει να μοιραστούν το κρεβάτι τους. Είσαι μαζί του, πως μπορείς να είσαι σε μια σχέση χωρίς να του επιτρέπεις να κοιμάται μαζί σου;

3. Σταμάτα να είσαι τόσο ανεξάρτητη. Δεν είναι ανάγκη να σου κάνει βέβαια και εκείνος έλεγχο κάθε λίγο και λιγάκι αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να εξαφανίζεσαι και εσύ για πέντε μέρες και ύστερα να απορείς γιατί δεν επικοινωνεί πια. Από την άλλη δεν είναι και λογικό με το “καλημέρα σας” να ξέρει πως είσαι εκεί για εκείνον και θα του δώσεις τα πάντα.

4. Κάθε Σάββατο βράδυ δεν θα είναι για ατελείωτο ξενύχτι. Αναπολείς ήδη τις στιγμές που έβγαινες μπαρότσαρκα με τις κολλητές και γυρίζατε με δύο νέα τηλέφωνα η καθεμιά σας; Ναι και όμως αυτό θα αλλάξει. Δεν μπορείς να θες να είσαι με τον άλλον και να κάνεις ότι έκανες όταν ήσουν μόνη σου. Δοκίμασε να μείνεις σπίτι μια μέρα, έτσι για διαφορά μαζί του και πίστεψε με θα σου αρέσει.