Χωρίσατε, για διάφορους λόγος και έχει φτάσει αυτή η περίοδος που ο πρώην καλός σου έχει στοιχειώσει τα όνειρα σου και δεν λέει να σε αφήσει να κοιμηθείς ούτες λίγες ώρες ήρεμη. Αλήθεια όμως, πέρα από το ολοφάνερο -πως σου λείπει χαζούλα- τι άλλο μπορεί να σημαίνουν τα όνειρα που βλέπεις με εκείνον; Εμείς δεν ψάξαμε, για να είμαστε ειλικρινείς ούτε το μυαλό μας βάλαμε πολύ να δουλέψει, καθώς έχουμε το τρίτο μάτι οπότε όλα τα υπόλοιπα είναι άχρηστα. Με τα πολλά, έχουμε τις απαντήσεις…

Αν δεις τον πρώην σου να κάνει σεξ με άλλη
Με τα βαριά σε ξεκινάμε το ξέρουμε αλλά οι σκληρές αλήθειες καλύτερα να λέγονται στην αρχή. Αν νομίζεις πως είδες σε όνειρο τον πρώην σου να κάνει σεξ με άλλη ή αν είδες στον ύπνο σου πως κάποιος κοινός γνωστός σας σου το είπε, τότε πρέπει να σε ενημερώσουμε πως δεν κοιμάσαι. Στον ξύπνιο σου συμβαίνουν όλα αυτά! Νόμιζες πως κοιμάσαι και πως το ονειρεύεσαι ε; Πως εκείνος κατά τα άλλα είναι πιστός στην ιδέα σου και μόνο και πως ο Αποστολάκης που έπαιζε το ματάκι του όταν βγαίνατε για καφέ στα Πετράλωνα, θα το κράταγε ταμένο τώρα που είναι μόνος του. Κοίτα το καλό είναι πως ξέρεις την αλήθεια, το κακό είναι πως νομίζεις πως είναι όνειρο. Με έχασες; Και τον Αποστολάκη!

Αν δεις εσένα και τον πρώην σου να τσακώνεστε
Αν δεις στον ύπνο σου τον πρώην σου και εκείνος σε βρίζει με καντιλάκια, αγίους, κοσμητικά επίθετα από κάθε διάλεκτο της επαρχίας τότε και στον ύπνο σου και στον ξύπνιο του ξέρει πως τον ξεπέρασες πιο γρήγορα από ότι θα ήθελε εκείνος, και πως δεν κάθεσαι κλεισμένη, να κλαις βλέποντας τα Εγκλήματα σε επαναλήψεις. Αν τον είδες να σε βρίζει αλλά μετά να κλαίει τότε να ξέρεις πως δεν πήρε και πολλά χαμπάρι, γενικά δεν τον ένοιαξε, καθώς το κλάμα στα όνειρα είναι χαρά. Οπότε μάλλον χάρηκε για εσένα που προχώρησες και κάνει και εκείνος το ίδιο. Αν πάλι τον είδες να σε βρίζει, να τσακώνεστε και κάποιος από τους δυο να χτυπάει και να τρέχει αίμα να ξέρεις πως οι κατάρες του θα πέφτουν με ταχύτητα φωτός, καθώς γενικά το αίμα στα όνειρα λένε είναι κάτι γρήγορο.

Αν τον δεις να επιστρέφει και να σε θέλει πίσω
Άλλαξε πλευρό και πέσε πάλι για ύπνο. Είσαι πολύ κουρασμένη, λογικά πιέζεσαι και στην δουλειά και βλέπεις όλο βλακείες στον ύπνο σου. Καημενούλα, δεν πειράζει όλες τα έχουμε περάσει. Επειδή όμως το συγκεκριμένο όνειρο είναι αρκετά επικύνδυνο για την υγεία σου, κάθε φορά που θα το βλέπεις και θα ξυπνάς χαρούμενη, θα πηγαίνεις αμέσως στο μπάνιο, θα ρίχνεις νερό στα μούτρα σου, θα κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και θα λες τρεις φορές δυνατά «σιγά μη γυρίσει, δεν του αξίζω». Μετά θα πρέπει να πίνεις τρεις γουλιές ουίσκι και να κλαις αγκαλιά με την οδοντόβουρτσα του για να φύγουν τα κακά πνεύματα και να έρθει η λύτρωση.

Αν δεις στον ύπνο σου πως κάνεις σεξ με τον πρώην σου
Το όνειρο αυτό είναι και καλό και κακό. Σημαίνει πως γενικά έχεις μεγάλη πίεση στα επαγγελματικά σου και είσαι εξίσου πιεσμένη οικονομικά. Το όνειρο αυτό δείχνει πως η κατάσταση αυτή δεν θα φύγει γρήγορα, κυρίως επειδή κάθεσαι ακόμα και ασχολείσαι με το ζαβό που σε παράτησε και δεν κοιτάς να βρεις καμιά δουλειά της προκοπής. Επίσης το όνειρο αυτό είναι σημάδι πως θα πρέπει να κάνεις οικονομία, γιατί η επόμενη περίοδος θα σε πάει τρέχοντας. Α! εκείνος δεν θα γυρίσει, σε περίπτωση που είχες τέτοια εντύπωση. Το αναφέρω απλά γιατί δεν σε κόβω πολύ καλά, μην έχεις ελπίδες.

Αν δεις τον πρώην στον ύπνο σου να τρώει αυγά
Το συγκεκριμένο όνειρο σημαίνει πως ο πρώην σου περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του γενικά. Είναι πολύ καλό όνειρο και δείχνει πως κάθε βράδυ είναι έξω στην παραλιακή και το γλεντάει, πως έχει κάνει το Frangelico δεύτερο σπίτι του λίγο, τόσο που κάθε φορά που μπαίνει στο μαγαζί οι λουλουδούδες τον χαιρετάνε θερμά. Έχει κάπου στις δυο βδομάδες να κοιμηθεί αλλά δεν νυστάζει, γιατί κοιμόταν δυο χρόνια που ήταν μαζί σου σε σχέση, οπότε έχει πολύ ενέργεια πράγμα πολύ καλό για εκείνον. Επίσης δείχνει μια γενικότερη ευφορία και ευεξία, η οποία όμως δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς τα αυγά συμβολίζουν τις κότες που τον μαδάνε και εσένα που ίσως του βγάλεις τα μάτια. Επίσης όσα τα αυγά, τόσες και οι κότες.