Καλημέρα!Είναι η μοναδική λέξη μετά το “σ’ αγαπώ” φυσικά που φέρνει αυθόρμητα ένα χαμόγελο στα χείλη σας. Μάλιστα αν το “καλημέρα” είναι και ρομαντικό τότε θα είναι σίγουρο ότι η ημέρα θα είναι καλή. Άλλωστε η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Έτσι δεν είναι;

Ψιθύρισε του ότι τον αγαπάς

539fc250de7b3_-_cos-02-couple-in-bed-de-9996850-mscn

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα και πιο όμορφο συναίσθημα που μπορεί να αντικατασταθεί με το άκουσμα των δύο αυτών λέξεων νωρίς το πρωί. Χρησιμοποίησε το tip και δεν θα χάσεις η μέρα σας θα ξεκινήσει όσο πιο ρομαντικά γίνεται.

Καφές, τσάι ή εγώ;

coffeeteaorme

Ξυπνήστε το σύντροφό σας, με ένα ρομαντικό αλλά και πονηρό “καφές, τσάι ή εγώ;” ! Μόνο να είσαι σίγουρη ότι θα αργήσεις στη δουλειά…

Ραντεβού

5963478434_f9735af83d_z

Αν βιάζεσαι και θέλεις να φύγεις γρήγορα πριν ξυπνήσει, φτιάξε καφέ και άσε του ένα όμορφο σημείωμα που να του λέει ότι έχετε ραντεβού το βράδυ. Μπορείς να σχεδιάσεις οτιδήποτε όπως ποτό,φαγητό ή σινεμά αλλά πρόσεχε μην αποκαλύψεις το σχέδιο σου μέχρι εκείνη την ώρα.

Άγγιξε τον

couple-laughing

Αν δεν θέλεις να του πεις ότι τον αγαπάς μπορείς να τον ξυπνήσεις με χάδια ή με ένα πρωινό στοματικό σεξ. Θα σε σκέφτεται για την υπόλοιπη μέρα στη δουλειά και θα περιμένει να γυρίσει σπίτι.

Φιλί

bed-bedroom-couple-kiss-love-Favim.com-38060

Δώσε του ένα φιλί.Είναι ο πιο απλός και όμορφος τρόπος να του πεις καλημέρα μετά από μια υπέροχη νύχτα πάθους. Το φιλί πρέπει να είναι τρυφερό και παρατεταμένο και να είσαι σίγουρη ότι για αυτόν είναι κάτι ιδιαίτερο.

Μήνυμα

texting-in-bed

Εάν δεν μένετε μαζί μπορείς να του στείλεις ένα πολύ γλυκό μήνυμα που να λέει ότι τον αγαπάς και ότι ανυπομονείς να τον δεις. Έτσι του δείχνεις ότι νοιάζεσαι και περιμένεις πως και πως την επόμενη συνάντηση σας.

Πρωινό

sss

Το πρωινό στο κρεβάτι είναι μια ωραία έκπληξη ειδικά αν είναι Σάββατο ή Κυριακή πρωί. Φτιάξτε καφέ και πρωινό και ξυπνήστε τον γλυκά ώστε να απολαύσετε την πιο όμορφη στιγμή της ημέρας.