Έχεις μόλις κάνει σχέση, νιώθεις τρελά ερωτευμένη αλλά δεν ξέρεις πώς να του το πεις;

Είσαστε χρόνια μαζί αλλά νιώθεις όπως όταν τον πρωτογνώρισες;

Δεν έχεις σχέση, τον χαζεύεις από απόσταση, εκείνος πιθανώς να μην ξέρει καν ότι υπάρχεις αλλά εσύ θες να του πεις ότι τον λατρεύεις;

Αν ανήκεις στις 2 πρώτες κατηγορίες διάβασε 5 παιχνιδιάρικους τρόπους για να του πεις το ‘’σ’ αγαπώ’’! Αν ανήκεις στην τρίτη, άστο! Θα ασχοληθούμε άλλη φορά με την περίπτωσή σου!

  1. Άφησέ του μήνυμα το πρωί στον καθρέφτη! Ένα απλό ‘’Σ’ αγαπώ’’ με κραγιόν ή σε ένα post-it είναι αρκετό. Μη βάλεις πολλές καρδούλες, πεταλουδίτσες, κορδελίτσες και τέτοια! Σκέψου ότι θα το δει το πρωί…. μόλις ξυπνήσει… με όλες τις πρωινές ‘’ορέξεις’’ του! Για αυτό, γίνει όσο πιο λακωνική μπορείς για να μην του αποσπάσεις την προσοχή από το κεντρικό μήνυμα και σκεφτεί το σεξ(ούτως ή άλλως θα σκεφτεί το σεξ αλλά μην του το κάνεις πολύ εύκολο!)1.
  2. Αν είσαι πολύ της τεχνολογίας στείλε του το με ένα sms! Λιγότερο ρομαντικό αλλά στη ψηφιακή εποχή ζούμε (άντε να ξεροσταλιάζεις για την απάντηση μετά!) Αν πάλι έχεις πέσει σε κανένα αθεράπευτα ρομαντικό ή αν τον έχεις βομβαρδίσει ήδη με τέτοια μηνύματα, τότε μάλλον θα πρέπει να στρατολογήσεις κανένα ταχυδρομικό περιστέρι. Από εμάς, καλή τύχη!!! 2.
  3. Αναλόγως του πόσο πολύ θέλεις να εκτεθείς, μπορείς να του το πεις μπροστά στην κάμερα! Κινηματογράφησε το μήνυμα σου και ανέβασέ το στο YouTube ή ακόμα καλύτερα στο Facebook. Συμβουλή: τόλμησέ το μόνο αν είσαι σίγουρη ότι θέλει να το ακούσει ο ίδιος, οι γνωστοί, οι φίλοι, οι συγγενείς, οι συνάδελφοι και κάποιοι άσχετοι  που μπορεί να έχει στο προφίλ του! 3.
  4. Άφησέ του γραμματάκι κάτω από το μαξιλάρι! Αν δεν μένετε μαζί, μπορείς να το αφήσεις στο γραμματοκιβώτιό του! Η τεχνική αυτή συνίσταται για την περίπτωση που δεν είσαι σίγουρη για την αντίδρασή του και ως εκ τούτου δεν θέλεις να ρισκάρεις να τον δεις να στραβομουτσουνιάζει!4.
  5. Αν είσαι καλή στην κουζίνα (και αν τον αγαπάς τόσο πολύ!) μαγείρεψέ του Κινέζικο και φτιάξε μόνη σου τα fortune cookies διασφαλίζοντας ότι όλα μέσα θα έχουν το μήνυμά σου!!! Φρόντισε μόνο να είσαι σίγουρη για το τί νιώθει κι εκείνος ώστε να μη στραβοκαταπιεί και σου μείνει το αγόρι!5.

Σε κάθε περίπτωση, δράσε εκ του ασφαλούς και επειδή ο πρώτος τρόπος είναι ο μόνος που περιλαμβάνει σεξ, το συνιστούμε ανεπιφύλακτα… έχεις περισσότερες ελπίδες να ανταποδώσει το μήνυμά σου!!!