Αν και δεν υπάρχει η «μαγική συνταγή» που να προλαμβάνει τη απιστία, εντούτοις η κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών του, μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά βοηθητική για μια καλύτερη σχέση χωρίς να σου φυτρώσουν «κερατάκια» στο κεφάλι.

Οι ανάγκες που πρέπει να του ικανοποιείς διαρκώς είναι:

Η σεξουαλική ικανοποίηση

Αν τρέχεις από το στο σπα στο κομμωτήριο  σίγουρα το βράδυ που θα γυρίσει στο σπίτι, θα είσαι σκέτο πτώμα για να κάνεις οτιδήποτε μαζί του και ειδικά οτιδήποτε σεξουαλικό. Όμως, έλα που το πιστό αρσενικό θα κουραστεί να σε κυνηγάει και όσο πιο απόμακρη και δύσκολη γίνεσαι, τόσο ο αγαπημένος σου θα σταματήσει να έχει μάτια μόνο για εσένα και θα δει πιο καθαρά τους πειρασμούς που κυκλοφορούν γύρω του με σορτσάκια και μινάκια. Δηλαδή, όσο πιο χορτάτο και ευτυχισμένο τον κρατάς, τόσο πιο δύσκολα θα ξενο… κοιτάξει!

Η συντροφικότητα σε χόμπι και διασκέδαση

Συχνά συνέβαινε πριν από τον γάμο και είναι σημαντικό να συνεχίζεται και μετά. Οι άντρες θέλουν τις γυναίκες τους να τους συντροφεύουν, παίζοντας σημαντικό και ενεργό ρόλο σε δημιουργικές δραστηριότητες και στη διασκέδαση. Δεν είπαμε να πίνεις την μπύρα με το κιλό και να αρχίσεις να βρίζεις απλά για να του κάνεις παρέα στην παρακολούθηση των ποδοσφαιρικών αγώνων. Αν όμως για παράδειγμα του αρέσει το ψάρεμα, κάλεσέ τον σε ένα ρομαντικό διήμερο κοντά σε κάποια λίμνη. Εκεί, θα πάρετε μαζί όλα τα απαραίτητα για το ψάρεμα και θα μοιραστείτε μια δημιουργική εμπειρία. Ακόμα και να μην πιάσετε ούτε ένα ψάρι, θα θυμάστε πάντα το διήμερο που έπιασες το αυτί του με το δόλωμα και τρέχατε στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Μια ελκυστική σύζυγος

Οι άντρες δεν εκτιμούν τις γυναίκες μόνο για τον εσωτερικό τους κόσμο. Χρειάζονται κάτι παραπάνω, και αυτό είναι προσεγμένη και ελκυστική εμφάνιση. Αν από τότε που ξεκινήσατε να βγαίνετε έβαλες δέκα κιλά, δεν φταίει μόνο ο φονιάς για το επικείμενο φόνο!

Η οικογενειακή υποστήριξη

Ο καλός σου χρειάζεται ένα ήρεμο περιβάλλον και συνεχές ενδιαφέρον από τη γυναικούλα του, δηλαδή εσένα. Αφότου ένα ζευγάρι ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του (που μπορεί να σχετίζονται με παιδιά, σπίτια, γάμους), είναι σημαντικό να περισσεύει χώρος και χρόνος στον σύζυγο για επικοινωνία και χαλάρωση. Η ανάγκη του άντρα για το ενδιαφέρον και τη φροντίδα της γυναίκας του είναι βαθιά και ουσιαστική.

Θαυμασμός

Ο άντρας επιθυμεί η γυναίκα του να είναι περήφανη για εκείνον. Όταν η σύζυγος επιβραβεύει τις προσπάθειες του καλού της, του δίνει δύναμη να καταφέρει περισσότερα τόσο στη δουλειά, όσο και στη σχέση. Έτσι, δεν υπάρχει χώρος και σε ένα τρίτο άτομο, να μπει και να χαλάσει τη σχέση του ζευγαριού.