Έλα τώρα έχει συμβεί σε όλες μας. Για κάποιο περίεργο λόγο οι μη διαθέσιμοι άνδρες είναι τόσο ελκυστικοί, τόσο σέξι, τόσο ιδιαίτεροι. Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει με αυτούς τους άνδρες αλλά εντάξει στοπ δεν θα πω παραπάνω για αυτούς.

Συνήθως η χημεία και η έλξη είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να σε συναρπάσει και να αισθανθείς ότι δεν έχεις καμμία άλλη επιλογή από το να τον ερωτευτείς παράφορα. Αυτή ακριβώς η στιγμή είναι το πιο σημαντικό βήμα για να πας παρακάτω. Θα πρέπει λοιπόν να σταματήσεις να είσαι μια συναισθηματικά διαθέσιμη επιλογή για τέτοιους άνδρες. Και πως θα το καταφέρεις αυτό;

Την μαγική εκείνη στιγμή που ετοιμάζεσαι να τον ερωτευτείς παράφορα μη μπερδέψεις την χημεία με την κρίση και κάνε την παρακάτω ερώτηση στον εαυτό σου: «είμαστε άραγε συμβατοί;» αυτό σημαίνει πολύ απλά από το αν είναι σε σχέση ή αν είναι παντρεμένος δεν μπορείτε να είστε συμβατοί οπότε η ιστορία σας θα πρέπει να τελειώσει εδώ. Ακριβώς το ίδιο με τη συμβατότητα μπορεί να ισχύει και στις περιπτώσεις που υπάρχει και στις σχέσεις από απόσταση. Έτσι δεν είναι;

Τώρα θα μου πεις πως είναι πολύ αργά και ήδη είσαι σε σχέση με τον λάθος άνθρωπο. Και για εσένα έχω τη λύση. Μίλησε με τους φίλους σου. Οι φίλοι είναι εκεί πάντα για να αναπληρώσουν αυτό το κομμάτι και να σου εξηγήσουν τους λόγους που δεν θα πρέπει να είσαι με αυτό το λάθος άτομο. Κάθε ιστορία έχει διαφορετική έκβαση και έχει πάντα σημασία η πλευρά από την οποία τη βλέπεις.

Από την άλλη υπάρχει και η άλλη περίπτωση, να έχεις βαρεθεί όλες αυτές τις ατελείωτες συζητήσεις με φίλους για το ότι πρέπει να βρεις κάποιον άλλον (οι οποίοι φυσικά μιλούν εκ του ασφαλούς αφού έχουν σχέσεις όλοι) και η μόνη single στην παρέα είσαι εσύ οπότε θέλεις με αυτόν τον άνθρωπο να περάσεις καλά ενώ ξέρεις ότι δεν πρόκειται να βγει κάπου. Ίσως τελικά μόνο σε αυτή την περίπτωση θα είσαι ευτυχισμένη και ίσως χωρίς εσύ καν να το πιστεύεις, εγώ πιστεύω ότι στο τέλος μπορεί και να σου βγει σε καλό.