«Θα σου πω κάτι όμορφο απόψε και ύστερα θα σε αφήσω να πνιγείς στη δυστυχία σου… Σε αγαπούσα»

Γράφει η Τίνα Μιχαηλίδου

Πόσες φορές έχουμε ανεβάσει αυτό το status στα social media μας με σκοπό να το δει αυτός/ή που αγαπάμε είτε είναι πρώην, είτε είναι απλά κάποιο απωθημένο.

Κακά τα ψέματα όταν αγαπάς κάποιον γίνεσαι θυσία, αλλάζεις χαρακτήρα, γίνεσαι πιο γλυκός, πιο θερμός, όταν όμως μαθαίνεις πως είναι σε άλλη σχέση απλά σκυλιάζεις , γιατί πονάς και αρχίζεις να πετάς μπηχτές συνέχεια ακόμα και αν ξέρεις πως νιώθει για σένα απλά είναι στη φάση του να λύσει την εξίσωση, ποια θα διαλέξει, αλλάζει πρόσωπα συνεχώς και σε κρατάει στο επαγγελματικό.

«Σε αγαπούσα» γράφω και ξαναγράφω στο viber, το σβήνω «το μετάνιωσα δε στο στέλνω έχεις άλλη να στο πει εκείνη» μουρμουρίζω εγώ από μέσα μου πετώντας το κινητό στο κρεβάτι, πήζοντας για μια ακόμη φορά το μαχαίρι στην ματωμένη μου καρδιά.

Ανοίγω και κλείνω πληγές συνέχεια, αλλάζω πρόσωπα συνεχώς, από σκύλα μεταλλάσσομαι σε γλυκιά και το ανάποδο.

« Σε αγαπούσα όχι γιατί σε πλήγωσα, μα και που σε πλήγωσα δε το κάνα για κακό, σε αγαπούσα γιατί το ένιωθα πραγματικά» συνεχίζω να γράφω στο μήνυμα που δε θα σταλθεί ποτέ.

Ακόμα προσπαθώ να μάθω και να καταλάβω πως γίνεται να αγαπάς κάποιον που είναι σε άλλη σχέση και να τυραννιέσαι και εσύ και αυτός και πολύ απλά να τα γκρεμίζετε όλα;

Αλλά θα μου πεις έχει σχέση, μένει στα σίγουρα δεν δοκιμάζει κάτι άλλο γιατί έχει πληγωθεί από σένα.

Και τότε πώς θα δει ότι όντως τον αγαπούσες ; Πολύ απλό προχωράς παρακάτω και αν είναι γραφτό κάποια στιγμή θα συναντηθείτε και πάλι.

«Σε αγαπούσα διάολε και σε πλήγωσα, γιατί ήμουν φοβισμένη»

Να τα τρώτε τα μούτρα σας αν αξίζει και να χαμογελάτε γιατί σας αξίζει!!!