Και θα συνεχίσει να είναι…

Γιατί μπορεί να έχεις σταθεί (υπέρ)τυχερή και να έχεις αυτό που αξίζεις και ονειρευόσουν. Πώς θα το καταλάβεις;

-Είστε και οι δυο positive

Θετική διάθεση και αύρα. Χωρίς τσακωμούς και αρνητικότητα στην ατμόσφαιρα. Όσα σας ενώνουν είναι και όσα σας κάνουν ευτυχισμένους. Το σημαντικότερο είναι πως αυτό σας βγαίνει χωρίς προσπάθεια!

-Στέλνετε διαρκώς μηνύματα

Ακόμη και για την κάθε μικρή χαζομάρα που σας έρχεται στο κεφάλι! Από gifs μέχρι emojis. Από κάτι που ακούσατε στο ραδιοφώνο μέχρι κάτι που είδατε στον δρόμο, το μοιράζεστε!

-Αγκαλιάζεστε

Είναι ίσως σημαντικότερη σαν σωματική επαφή και από το σεξ. Η αγκαλιά δηλώνει αγάπη, ευτυχία και ανάγκη για ζεστασιά. Όταν έχεις κακή διάθεση εξάλλου μόνο μια αγκαλιά δεν χρειάζεσαι; Και δη, την δική του!

-Τσακώνεστε

Μην παραξενεύεσαι. Το κακό θα ήταν να μην τσακωνόσασταν. Και να κρατάγατε τα αισθήματά σας μέσα σας. Πρόσεξε όμως: Δεν τσακώνεστε για να επιβληθείτε ο ένας στον άλλον και φυσικά δεν βάζετε τον εγωισμό σας πάνω από όλα.

-Κάνετε σεξ με συχνότητα

Είτε είστε μαζί ένα χρόνο, είτε δέκα, οι ερωτικές επαφές είναι συχνές και χωρίς μεγάλα διαστήματα… ανομβρίας! Και ποτέ δεν μοιάζουν με αγγαρεία…

-Έχετε διαφορετικά χόμπι

Εξίσου σημαντικό ο ελεύθερος χρόνος σας να μην είναι κοινός. Χρειάζεστε διαφορετικά ενδιαφέροντα να ξεφεύγετε από την σχέση σας και αυτό θα σας ωφελήσει. Εννοείτε πως κανείς από τους δυο δεν γκρινιάζει!

-Γελάτε με τα ίδια αστεία

Που μπορεί να φαίνονται σαχλά στους γύρω σας αλλά μόνο εσείς τα καταλαβαίνετε και χασκογελάτε!