Αναζητάς την αγάπη παντού. Αλλά αυτή μπορεί να κρύβεται στα πιο περίεργα σημεία. Και τελικά ποιος είναι αυτός ο Τέλειος που θέλεις να έχεις στη ζωή σου και γιατί δεν τον βρίσκεις σήμερα κιόλας;

1. Δεν είσαι ακόμα έτοιμη για να τον συναντήσεις

Αυτό είναι προφανές, ότι δεν τον έχεις βρει ακόμα. Το σύμπαν ανταποκρίνεται σε αυτά που του ζητάς αλλά σε βοηθά να αναλάβεις δράση τη στιγμή που το χρειάζεσαι πραγματικά. Θα χρειαστεί λοιπόν να κοιτάξεις λίγο εσωτερικά πριν βγεις έξω και αναλάβεις δράση.

2. Βγαίνεις με τον λάθος άνθρωπο μέχρι να πάρεις ένα μάθημα

Ο καθένας μας παίρνει ένα μάθημα με το να βγαίνει με λάθος ανθρώπους. Μην αγνοείς αυτά τα μαθήματα γιατί γίνεσαι σοφότερη και τελικά ο Τέλειος είναι δύο – τρεις ανθρώπους πιο κάτω.

3. Ο λάθος άνθρωπος μπορεί να γίνει ο κατάλληλος άνθρωπος

Είναι στην ανθρώπινη φύση να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τους λάθος ανθρώπους από τη στιγμή μάλιστα που έχουμε πάρει τα μαθήματα που χρειαζόμαστε για τις ανθρώπινες σχέσεις. Κάτι τέτοιο μας κάνει να αισθανόμαστε πιο ασφαλείς και λιγότερο ευάλωτοι. Η ειρωνεία σε όλο αυτό είναι πως ο έρωτας δεν ξέρεις πότε θα σου προκύψει και ότι ο άνθρωπος αλλάζει για να κερδίσει κάποιον άλλον.