Εκτός από παγωτό, πίστα και πολλά ακόμη, υπάρχουν και άλλοι εναλλακτικοί τρόποι!

Γιατί αν κάνεις όλα αυτά τα… κλισέ το αποτέλεσμα θα είναι να παραμένεις και χωρισμένη αλλά και με αρκετά κιλά παραπάνω. Απλά βήματα που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου και να αφήσεις πίσω όσα σε βαραίνουν από τον χωρισμό.

-Ξεκίνα το γράψιμο

Είναι το πρώτο πράγμα που προτείνουν όλοι οι ψυχολόγοι. Μέσα από το γράψιμο θα μπορέσεις να εκφράσεις όσα σε βαραίνουν, όσα σε πονούσαν τότε και τώρα ενώ είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας. Από ημερολόγιο μέχρι ένα μυθιστόρημα και από ένα γράμμα προς τον πρώην σου έως μια λίστα με πράγματα που είσαι ευγνωμονούσα, θα βοηθήσει.

-Extreme makeover

Nαι, ο χωρισμός θα σε κάνει να νιώθεις άσχημα. Μη επιθυμητή. Θα είναι ένα πλήγμα για την αυτοπεποίθησή σου. Άσε τις πυτζάμες και βγες για ψώνια, σπα και οτιδήποτε προϋποθέτει περιποίηση. Πρέπει να νιώθεις καλά εξωτερικά για να ανέβει η αυτοπεποίθηση σου.

-Shopping Therapy

Tι καλύτερο; ΟΚ, θα σου κοστίσει λίγο ακριβότερα στο οικονομικό αλλά αξίζει. Ρούχα, παπούτσια και οτιδήποτε θα σε κάνει να νιώσεις ανανεωμένη. Μην αφήσεις τα παλιά ρούχα να ξεμείνουν μαζί με τις αναμνήσεις.

-Ένα ταξίδι

Πάρε τις κολλητές σου και οργανώστε μια κοντινή απόδραση. Πήγαινε στο χωριό σου ή οπουδήποτε σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Εννοείται πως αποφεύγεις μέρη που είχες πάει με τον πρώην σου για διακοπές!

-Γυμναστήριο και… άγιος ο Θεός!

Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εκτός ότι θα κάνει πολύ καλό σε εσένα εμφανισιακά, ο οργανισμός σου μέσο της άσκησης θα παράξει ενδορφίνες, που δρουν σαν φυσικό παυσίπονο.

-Εργασιοθεραπεία

Εκεί θα το… ρίξεις θέλοντας και μη. Δοκιμασμένη και με επιτυχία, η εργασιοθεραπεία θα σε βοηθήσει σημαντικά στο να περάσει ο πρώτος, επίπονος, μήνας.